Ахметов підбирається до Андріївського узвозу

Четвер, 2 жовтня 2008, 17:51

Компанія "Еста Холдінг" реалізує проект у центрі Києва.

Компанія "Еста Холдінг" - управляюча компанія групи "Еста", що належить Групі СКМ Рината Ахметова, прийняла рішення про інвестування проекту створення багатофункціонального комплексу на вул. Фроловській у Подільському районі м. Києва.

Сучасний комплекс загальною площею більше 70 тис. м, буде реалізований на місці колишньої швейної фабрики "Юність", яка була побудована в середині 80-х років ХХ століття, йдеться в прес -релізі "Еста Холдинг".

"Основна стратегія групи "Еста" припускає створення комерційно успішних проектів, унікальних з погляду архітектури, значення й місця розташування. На нашу думку, цей проект повністю відповідає всім вищевказаним критеріям. Ми впевнені, що його реалізація буде дуже успішною й задасть нові для нашої країни стандарти, у тому числі - стандарти ведення будівництва", заявив Микола Нестеренко, генеральний директор ТОВ "Еста Холдінг".

Реклама:

Проект комплексу, розроблений відомим французьким архітектором Ентоні Бєшу, буде адаптований до архітектурного ландшафту Подолу групою українських архітекторів, на чолі із Сергієм Целовальником.

В прес релізі також зазначено, що крім реалізації самого проекту, група "Еста" планує розробити й реалізувати план реконструкції прилягаючих територій.

Планується, що розмір інвестицій у даний проект складе більше 200 млн. дол.

Остаточний проект комплексу буде підготовлений протягом найближчих місяців, початок будівельних робіт заплановано на першу половину 2009 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: