"Газпром збут Україна" має намір диверсифікувати напрямки бізнесу

Четвер, 24 липня 2008, 15:47

Газотрейдер ТОВ "Газпром збут Україна" (Київ) має намір диверсифікувати напрямки бізнесу й реалізувати в Україні масштабні інвестиційні проекти.

Про це заяив генеральний директор товариства Анатолій Подмишальський в четвер в інтерв'ю виданню "Комерсант-Україна".

"Диверсифікованість напрямків бізнесу - одне із стратегічних завдань нашої компанії у найближчі роки. Ми розраховуємо, що в майбутньому зможемо реалізувати досить масштабні інвестиційні проекти", - сказав він.

Одночасно Подмишальський уточнив, що "Газпром збут Україна" поки не планує здобувати пакети акцій українських газорозподільних організацій.

Реклама:

"Однак поки для нас головне - створення ефективної системи дистрибуції природного газу, підготовка до опалювального сезону, формування власних запасів газу в підземних сховищах. Думаю, розвиток нових видів бізнесу стане актуальним вже наступного року, коли компанія отримає певний прибуток", - додав Подмишальський.

Як повідомлялося, "Газпром" зареєстрував в Україні дочірню компанію "Газпром збут Україна" у квітні 2008 року для організації постачань природного газу безпосередньо українським промисловим споживачам.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!