На українському фондовому ринку різноспрямований рух

Середа, 25 червня 2008, 19:10

За результатами торгів у середу, 25 червня, індекс ПФТС знизився на 0.16% - до 785,53 пункту.

Як повідомляє "FundMarket" , було укладено 198 угод, обсяг торгів склав 267 млн грн.

На думку аналітика інвестиційної групи «Арт-Капітал» Дар'ї Терещук, більшість світових фондових площадок показали зниження на фоні не занадто сприятливих статистичних даних, що відображають стан економіки США.

Так, у доповіді організації Conference Board говориться, що індекс споживчої довіри в США в червні знизився з 58,1 пункту в травні, до свого 16-літнього мінімуму в 50,4 пункти.

Реклама:

А от за повідомленням ABC News/Washington Post, прогнозований ними індекс споживчої впевненості, на тижні, що завершився 23 червня, виріс на 1 пункт.

Найбільший обсяг торгів на ПФТС зафіксований за акціями ВАТ "Дніпроенерго", 9 млн грн. Загальний попит склав 159,78 млн грн.

Торги в середу на українському фондовому ринку проходили під впливом інформації, яка надійшла з іноземних торговельних площадок. Це призвело до того, що цінні папери показали різноспрямований рух.

І на російському ринку акцій у середу спостерігалася відсутність єдиної тенденції. Ліквідні акції, які відкрились у зоні позитивних значень і протягом ранкової сесії демонстрували позитивну динаміку, пішли в зону негативних значень ближче до вечора.

Однією з причин цього стали очікування, які підсилилися на тлі майбутнього засідання, на якому ФРС США вирішить залишити розмір базової ставки без змін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: