"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Італійці вкладуть більше ?180 млн. в "Українську побутову техніку"

Вівторок, 18 вересня 2007, 13:39

Італійська Antonio Merloni має намір інвестувати 186 млн. євро в розвиток виробництва побутової техніки в Івано-Франківську до 2012 року.

Про це повідомила директор "Української побутової техніки" Галина Римарук.

З її слів, протягом наступних 5 років італійці задекларували намір інвестувати 186 млн. євро в розвиток виробництва конкурентноздатної побутової техніки в Івано-Франківську.

Римарук уточнила, що більшу частину цих коштів Antonio Merloni має намір вкласти в будівництво нового заводу з виробництва холодильників Ardo.

Реклама:

Також вона додала, що свій новий проект італійці представлять у жовтні, після запуску заводу з виробництва пральних машин Ardo, у який Antonio Merloni на сьогодні вже інвестувала 51 млн. євро.

"Українська побутова техніка " перенесла запуск заводу з виробництва пральних машин Ardo потужністю 1 млн. штук на рік на жовтень.

Італійська Antonio Merloni має намір побудувати завод з виробництва побутових морозильних камер і холодильників в Івано-Франківську.

ТОВ "Українська побутова техніка" зареєстроване в Івано-Франківську 17 жовтня 2003 року зі статутним капіталом 8,540 млн. євро.

В 2003 році компанія викупила майновий комплекс колишнього заводу з виробництва пральних машин "Івіта".

31 березня 2004 Івано-Франківська міськрада передала товариству в оренду на 25 років 11,5892 га землі на території Микитинецької сільради.

За даними Івано-Франківського міськвиконкому, співзасновники "Української побутової техніки" - італійські компанії Antonio Merloni Spa й "M.90 S.r.l".

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!