Науково-практична конференція «Енергетичні ринки: шляхи практичного запровадження конкурентних моделей енергетичних ринків»

Пятница, 3 июня 2011 —
Генеральний директор УЕБ взяв участь у науково-практичній конференції «Енергетичні ринки: шляхи практичного запровадження конкурентних моделей енергетичних ринків»
23 травня 2011 Генеральний директор Української енергетичної біржі виступив з доповіддю «Біржова торгівля в нової моделі ринку електроенергії України» на науково-практичній конференції «Енергетичні ринки: шляхи практичного запровадження конкурентних моделей енергетичних ринків», що проходила 23 - 28 травня 2011 року в Криму. Конференція проводилася за ініціативою Інституту електродинаміки НАН України за підтримки НКРЕ. У конференції брали участь представники ДП «Енергоринок», НЕК «Укренерго», НКРЕ, провідні компаній енергетичного комплексу України, а також представники іноземної консалтингової компанії «AF-Mercados EMI». У ході конференції провідними фахівцями галузі обговорювалися питання, пов'язані з реформуванням ринків електроенергії та газу шляхом їх лібералізації. Були розглянуті ключові характеристики конкурентних моделей ринків, окрему увагу було приділено вирішенню практичних проблем їх впровадження і створення основи для реструктуризації енергетичної галузі України.
Реклама: