PROMOTED

В Украине запустили сервис поиска дизайнеров интерьера (укр)

Среда, 24 ноября 2021, 11:10

Новий онлайн-журнал від ЛУН працюватиме в Instagram.

Сервіс із пошуку новобудов ЛУН запустив інстаграм-журнал LUN Home Design, що збирає роботи українських дизайнерів інтер’єру. Мета проєкту проста — полегшити вибір спеціаліста, який допоможе зробити класний ремонт у квартирі чи будинку.

 

У соцмережі можна буде подивитися реальні роботи українських дизайнерів, почитати про їхні проєкти. На місяць виходитиме 20-25 постів із роботами вітчизняних фахівців. Крім того, користувачі допоможуть вибирати "Дизайн тижня" та "Дизайн місяця": із щоденних публікацій, за допомогою лайків.

Оксана Лихожон, кураторка проєкту LUN Home Design:

"ЛУН допомагає обрати квартиру у новобудові. Далі власників чекає "тяжкі часи" – ремонт. І щоб полегшити процес вибору ідеального інтер'єру – ми створили LUN Home Design. Ми хочемо допомогти зробити квартиру домом. Щоб розробити максимально зручний журнал, ми провели дослідження ринку, поговорили з кількома десятками українських дизайнерів та замовників".

Як знайти дизайнера на LUN Home Design?

У збережених сторіс (хайлайтсах) інтер'єри будуть розсортовані за категоріями: одно-, дво-, трикімнатні квартири, великі квартири, будинки, а також стилі.

 

У постах зазначають студію чи ім'я дизайнера, площу квартири або тип нерухомості. Якщо у житлового комплексу, у якому реалізується проєкт є Інстаграм-сторінка, позначають його та геолоцію у публікації. За можливості на фото та у публікації відмічають всіх виробників меблів, техніки тощо.

Також є умовні позначення для вартості проєкту:

  • $ — до 30 дол./ кв. метр
  • $$ — 31-50 дол./ кв. метр
  • $$$ — 51-100 дол./ кв. метр
  • $$$$ — від 100 дол./ кв. метр

Українські дизайнери можуть подати свої роботи для розміщення в журналі. Для цього – пишіть у Direct сторінки.

Посилання на сторінку: instagram.com/lun.home.design

Посилання на матеріали – bit.ly/LUN_Home_Design

Більше цікавих новин від ЛУН

Нагадуємо, що нещодавно команда ЛУН Місто запустила інтерактивну карту віку будинків Києва – misto.lun.ua/buildings-age

А минулого тижня представила рейтинг новобудов, по співвідношенню кількості квартир до кількості місць для паркування – misto.lun.ua/rating-parking

Читайте нас также в Telegram. Подписывайтесь на наши каналы "УП. Кляті питання" и "УП. Off the record"

Подпишитесь на наши уведомления!