PROMOTED

АНОНС. Круглый стол: "Меморандум об урегулировании проблем в снабжении тепла и горячей воды: как избежать кризиса" 12 октября (укр)

Понедельник, 11 октября 2021, 17:45

12 жовтня об 11:00 "Українська правда" разом з Всеукраїнським галузевим об’єднанням "Федерація роботодавців нафтогазової галузі", агентством OilPoint проводить експертну дискусію на тему "Реалізація Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплова та гарячої води в опалювальний період 2021-2022 років. Проблеми та виклики".

 У рамках дискусії обговорюватимуться теми:

- розблокування рахунків підприємств теплопостачання, які арештовані через заборгованість по сплаті за природний газ та його розподіл 

- виконання Закону "Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу"

- проблеми укладання контрактів підприємствами ТКЕ, установами та організаціями, які фінансуються з бюджету та використовує природний газ для власних проблем, ОСББ

- опрацювання питання спрощення процедур надання фінансової підтримки ОМС підприємствам теплопостачання

- коригування порядків формування тарифів

- проблеми функціонування ТЕЦ

Спікери:

— голова ГО "Нова комунальна Україна" Руслан Голуб;

— експерт з питань житлово-комунального господарства Сергій Пінчук;

— аналітик Асоціації міст України Олег Гарник;

— директор дивізіону "Теплоенергетика" НАК "Нафтогаз України" Віталій Щербенко;

— заступник міського голови Тернополя Владислав Стемковський;

— член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг  2018-2019 років Євген Магльований;

— радник голови правління НАК "Нафтогаз України" Едуард Кругляк;

— директор Офісу підтримки реформ Мінрегіону Юлія Перчук.

Всі охочі можуть подивитися трансляцію події на сторінках "Української правди" та інформаційного агентства OilPoint в Facebook.

Захід реалізується в рамках проєкту "GasPoint — про енергетичні виклики для України".

"GasPoint" – дискусійний майданчик для обговорення актуальних проблем газового ринку та реформи енергетичного сектору України.

Наша мета – відкритий діалог громадськості, споживачів газу, видобувних та інфраструктурних компаній, трейдерів, представників влади і міжнародних партнерів України.

Читайте нас также в Telegram. Подписывайтесь на наши каналы "УП. Кляті питання" и "УП. Off the record"