Водородную энергетику для Украины презентует 17 мая 2018 (Укр.)

Пятница, 20 апреля 2018, 10:00 -

Вперше в Україні кращі представники водневої енергетичної галузі з Чехії, Англії, Швейцарії, Канади, Бельгії, США, Німеччини презентують досвід країн Європи та світу щодо перспективи впровадження сучасних водневих енергетичних рішень. Для участі у новітній енергетичній дискусії запрошуємо 17 травня 2018 р. у КВЦ "Парковий" на Перший Міжнародний Енергетичний Форум "Вітер і Водень".

Використання водневих паливних елементів на автомобільному транспорті покращить екологію довкілля великих міст, які сьогодні потерпають від локальної концентрації продуктів згорання двигунів автотранспорту.

Потенціал виробництва та використання водню в Україні обговорять на Першому Міжнародному Енергетичному Форумі "Вітер та водень", який відбудеться в Києві 17 травня 2018 року (КВЦ "Парковий").

 
Олександр Рєпкін, голова правління "Української Водневої Ради"

Організатори форуму Олександр Рєпкін, президент Енергетичної асоціації "Українська Воднева Рада", та Андрій Конеченков, Голова правління "Української вітроенергетичної асоціації", під час форуму презентують кращих світових спікерів, таких як: Карін Стеглік, директор і член правління Чеської водневої технологічної платформи (Czech Hydrogen Technology Platform).

Організація займається розробкою проектів в галузі водневих технологій та гідрогеології Чехіії. Чеська воднева технологічна платформа співпрацює з водневими організаціями країн-членів Європейського Союзу та світу. Карін Стеглік є організатором "Світової Конвенції Водневих Технологій" та "Чеських водневих днів".

Реклама:

Роберт Стаско, Директор "Science Concepts International" (SCI), фахівець з розвитку бізнесу, який надає консультаційні послуги з управління, орієнтованого на розробку та впровадження екологічних рішень "cleantech". Він співпрацював з урядом Онтаріо над розробкою та реалізацією основних ініціатив в галузі водневої енергетики. Таких як водневий метрополітен, водневі автобуси для міст та інше.

Також у форумі візьмуть участь: Торстен Воллерт, Голова департаменту з питань енергетики та навколишнього середовища, Група підтримки України, Європейська комісія. Владислав Єременко, генеральний директор УК "Вітряні парки України". Максим Козицький, директор ЕКО-ОПТІМА. Вікторія Сиромятова, Директор "Вінд Пауер", ДТЕК. Карл Стурен, Генеральний директор, Група компаній "Віндкрафт". Родіон Морозов, Директор Департаменту екологічного реінжинірингу та впровадження проектів ресурсозбереження, АБ "УКРГАЗБАНК".

Вікторія Карельська, Європейська асоціація "WindEurope". Софі Ліонс, Element Energy, координатор проекту ZEFER Європейської комісії (інвестори 1,5 млрд євро в розвиток екологічного водневого транспорту для Європейського Союзу). Барт Бєбюк, виконавчий директор "Fuel cells and Hydrogen", Європейська комісія. Учасники Паризької кліматичної конференції-2015 та інші кращі світові експерти.

Долучайтеся до міжнародного енергетичного діалогу – відвідайте форум. Більше інформації - inef.org.ua.

Читайте нас также в Telegram. Подписывайтесь на наши каналы "УП. Кляті питання" и "УП. Off the record"

Реклама: