"Экономическая правда" приглашает на конференцию "Восстановление Украины: почему не следует откладывать до победы"

В октябре в Киеве состоится газовый Форум (Укр.)

Вторник, 22 августа 2017, 10:00 -

Дата:11 – 12 жовтня 2017
Час: 10:00 - 18:00 (початок реєстрації о 09:00)
Місце проведення: готель "Інтерконтиненталь"
Адреса: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 2-A

Мова: Українська, англійська (синхронний переклад)
Контакти: info@ukrgasforum.com, +38 044 569 37 63

Всім, всім газовикам! Всім цікавим та охочим!

Ласкаво просимо на Третій український газовий форум!

Реклама:

Громадська організація "Експертна рада з питань розвитку газової промисловості та ринку природного газу", ТОВ "Грант Торнтон Україна" та ТОВ "Нафтогазбудінформатика", за партнерства громадської організації "DiXi Group" запрошує Вас взяти участь у третьому газовому Форумі, що відбудеться 11 – 12 жовтня 2017 року в Києві під егідою Європейської асоціації енерготрейдерів (EFET), за підтримки компанії "ICIS", Комітету з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Верховної Ради України та Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Цього року у Великій залі готелю "Інтерконтиненталь" вже втретє збереться широке коло представників іноземних та українських газових компаній, світової експертної спільноти, регуляторних органів країн ЄС, європейських та американських бізнесових кіл, широкої громадськості, а також фахівців Єврокомісії та Енергетичного Співтовариства, щоб виробити рішення, які полегшать просування газового ринку України на шляху європейської інтеграції.

На цій уже традиційній, центральній газовій конференції року Ви, нарешті, одержите неупереджену об’єктивну відповідь на запитання "Який же ринок ми створили?" і що потрібно робити далі. На Вас очікують: гарячі фахові дискусії, оцінки та прогнози вітчизняних та іноземних експертів, актуальні меседжі "полісімейкерів". Проект програми та умови участі – на сайті http://www.ukrgasforum.org.

Весь попередній досвід свідчить, що Форум – це прекрасна можливість для прояснення позиції всіх зацікавлених сторін, для досягнення тісного неформального спілкування зарубіжних та вітчизняних учасників.

На сьогодні спонсорами Форуму стали: Регіональна газова компанія, Українська енергетична біржа, компанії CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang , Eustream A.S., Асоціація газовидобувних компаній України. 

Використайте свій шанс "подати голос"! Долучайтеся!

З нетерпінням чекаємо на Вас!

Читайте нас также в Telegram. Подписывайтесь на наши каналы "УП. Кляті питання" и "УП. Off the record"

Реклама: