Стартап Кухня: стартапы учила готовить финалист Мастер Шеф - Екатерина Великая

Четверг, 29 декабря 2016, 08:00

PROMOTED

У Києві завершився перший сезон інтерактивного веб-шоу про підприємців, інвесторів та журналістів - "Стартап Кухня". У фінальному випуску господинею на кухні була фіналіст 5го сезону МастерШеф - Катерина Велика.

Дев'ятий випуск відрізняється від попередніх тим, що в ньому підприємці вже не пітчили свої проекти інвесторам, а готували для них. Заздалегідь ніхто з підприємців не знав, що саме будуть готувати і в якій команді вони опиняться. Все це було визначено методом жеребкування у день зйомки.

 

Якщо команда отримувала продукт/ інгредієнт котрий не було зазначено у рецепті, а він був у рецептурi іншої команди - необхiдно було домовитися між собою як отримати потрібний інгредієнт у іншої команди. Торгуватись та продавати.

Реклама:

Як пояснює засновник та ініціатор Стартап Кухні Катерина Дяченко цей концепт був впроваджений для того, щоб показати, як підприємці можуть спiвпрацювати, бачити та шукати не конкурентів на ринку, а союзників: "Представники проектів показали як в процесі спільної справи можна домовлятися, розподіляти обов'язки - це ті вміння і якості, які як раз і присутні у підприємців, котрi розвивають не лише свої стартапи, а нашу країну в цілому".

У фінал потрапили лише 8 команд за результатами голосування глядачів. Всього участь у Шоу прийняли 16 команд.

Зйомки восьми серій проходили в ТОП-ресторанах Києва: "Монтеккі і Капулетті" (Печерськ), Matisse (15 поверх готелю CityHotel), "Тарілка", "Шевченко" (Набережна), "Моменти" (Хрещатик), PapaFeta (11 поверх, грецький ресторан), No Age (Бессарабка), Гаро (Палац Україна, грузинський ресторан). А фінал - у Вiльному Просторі "Циферблат".

Проект підтримали такі компанії як Microsoft, Startup Network, Nadi Renerdi, Prima Veritas, Olans Group, Смарт Бухгалтерія, Emozzi, T.S-S.V а також інші бренди
Для Шоу був написаний свій додаток на Android, iOS для комунікації з глядачами.

Участь в Шоу взяли: 16 проектів, 8 інвесторів, 8 журналістів.

Читайте нас также в Telegram. Подписывайтесь на наши каналы "УП. Кляті питання" и "УП. Off the record"

Реклама: