Сейчас лучшее время ощутить себя итальянцем

Понедельник, 26 декабря 2016, 10:00

Сонячна Тоскана, повільний неспішний стиль життя, насолода кожною миттю – тепер для цього не потрібно витрачати час на оформлення візи, довгі збори та стресові подорожі.

Адже тепер і у Києві можна насолодитись італійським стилем життя. Всього в 15 хвилинах їзди від центру збудовано шикарну альтернативу міській квартирі – котеджне містечко Італійський квартал. І саме зараз найкращий чай придбати там свій власний шматочок Італії, адже до 30 грудня ви маєте можливість отримати новорічну знижку до 20% на придбання власної вілли!

 
До 30 грудня ви маєте можливість отримати новорічну знижку до 20% на придбання власної вілли

Італійський квартал – не лише гучна назва. Саме Італія надихнула забудовників на створення цього унікального житлового комплексу і це відчувається в кожній деталі. Котеджне містечко знаходиться на березі затоки Дніпра і складається з понад трьох сотень вілл, віллет та таунхаузів, кожен з яких витриманий в класичному тосканському стилі, якому притаманні стримана елегантність та комфорт.

Ззовні споруди оздоблені натуральними матеріалами – каменем, металом, деревом. Про Італію нагадують й такі елементи оздоблення як колони, арочні проходи, дахи з черепиці, великі вікна з використанням деревом, вставки з кованих елементів. Сама кольорова гамма всіх будівель комплексу – це світлі, стримані відтінки, які зігріватимуть мешканців навіть у прохолодні дні, адже завдяки кольорам вони нагадують залиті сонячними променями вулиці Італії.

Реклама:

Обираючи життя в Італійському кварталі, ви обираєте не просто район проживання, а суцільно новий стиль та якість життя з європейським рівнем благоустрою, безпеки та сусідів вашого соціального рівня. Нарешті ви зможете дозволити собі життя такого стилю, який вам до вподоби – і забути про компроміси. Історичний центр або сучасні торгівельні центри, ділове бурхливе життя або спокійне споглядання природи – мешкаючи в Італійському кварталі ви зможете обирати стиль свого дня в залежності від вашого настрою, адже всі ці речі для вас будуть питанням 10-15 хвилин комфортної їзди.

В цілому Італійський квартал поєднує всі переваги проживання в місті і заміського стилю життя. Адже одночасно з міською інфраструктурою, комунікацією, доступність всіх видів розваг ви отримуєте простоту, вишуканість, екологічність та єднання з природою, які зазвичай асоціюються виключно з заміським помешканням. Власне Італійський квартал знаходиться в межах міста. Але завдяки своїй інфраструктурі видається камерною оазою затишку, комфорту, рівноваги. Для зручності мешканців організована цілодобова охорона, розташовано дитячий садок та галявини для ігор, облаштована паркова зона та торгівельний центр

Тож навіть якщо у вас ще є сумніви та вагання, у вас залишається трохи часу, щоб самостійно прийняти рішення, відвідати містечко та встигнути отримати власний шматочок сонячної Італії в межах столиці за дуже вигідною ціною.

Детальніше на сайті ital-kvartal.com.ua и по тел. (095)111-55-55, (097)172-84-84

Читайте нас также в Telegram. Подписывайтесь на наши каналы "УП. Кляті питання" и "УП. Off the record"

Реклама:
Подпишитесь на наши уведомления!