Готовим стартапы

Понедельник, 12 сентября 2016, 09:00

PROMOTED

В Україні анонсували перше інтерактивне реаліті-шоу про стартапи, підприємців, інвесторів та медіа - "Стартап Кухня".

Приводом для створення проекту- шоу "Стартап кухня" стала розмова з одним з кращих інвесторів України. Завдяки всього одному питанню, який він тоді задав: "Ми всі так захоплюємося західними підприємцями, що не бачимо, які Алмази є у нас, тут, в Україні. Чому не вони герої нашої країни?". Так ось, ваш час прийшов. Кожен може стати героєм своєї історії! Завдяки участі в шоу "Стартап кухня", можна показати себе, свій проект, свої вміння, а можливо і отримати інвестора.

Реклама:

Організатори планують 8 серій, в кожній по 2 команди підприємців (всього 16), одна команда медіа-експертів, один інвестор. Зйомки будуть проходити в ресторанах Києва. Заплановано декілька турів. Перший - відбір проектів. Для участі необхідно надіслати відео, в якому розповісти чому команда хоче стати учасниками Шоу а також що цінного та важливого вони роблять для суспільства, чому саме їх проект важливий. Наступний етап - зйомка в одній із серій шоу. Після виходу серії – глядачі зможуть голусувати за кращих з двох команд підприємців, за допомогою додатку для iOS і Android. Після виходу всіх 8 серій - організатори відкриють ще раз для голосування всі серії, щоб глядачі змогли проголосувати за вподобаний один з 16 проектів. І тільки 8 команд потраплять до фіналу, де вже будуть не замовляти блюдо в ресторані, а готувати. У дев'ятій серії кращих вже визначають інвестори, а також партнери Шоу "Стартап кухня" і нагороджують призами.

 

Катерина Дяченко, організатор шоу "Стартап кухня": "Карти ми будемо розкривати вже на знімальному майданчику. Підприємці приходять на шоу, не знаючи якому інвесторові вони будуть презентувати свій проект. Після того як ведучий назве ім'я венчурного капіталіста, у стартаперів буде всього 10 хвилин на пошуки інформації про інвестора в інтернеті. Саме по ній підприємці повинні будуть зрозуміти, чим зацікавити потенційного партнера, як зробити йому таку пропозицію, від якого він просто не зможе відмовитися і яке блюдо йому замовити. Потім всі сідають за стіл до інвестора і починається все найцікавіше - живе спілкування."

Подати заявку на участь у шоу можна за посиланням https://startup.network/entrepreneur/programmy/ctartap-kukhnya.html

Читайте нас также в Telegram. Подписывайтесь на наши каналы "УП. Кляті питання" и "УП. Off the record"

Реклама: