Приватна фірма державного будівельника Азарова отримала третину мільярда на онкоклініку

Пятница, 10 августа 2012, 12:35

ДП "Інженерно-технічний центр МОЗ України" 31 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Укрбудконтракт" на реконструкцію із розширенням Національного інституту раку по вул.Ломоносова, 33/43 у Києві.

\Вартість угоди склала 349,91 млн гривень, повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Генеральним планом передбачається розташування на території комплексу Національного інституту раку десятиповерхової будівлі клініки №3.

Благоустрій території передбачає посадку 120 дерев, 50 кущів і розбивку 400 м² газонів після будівництва.

Реклама:

До кінця 2013 року передбачено зведення десятиповерхової будівлі із цокольним та технічним поверхами, яка має Г-подібну форму в плані.

Габаритні розміри будівлі 70х60,4 м, її потрібно з’єднати надземним переходом із радіологічним корпусом, який також проектується паралельно, і далі – до переходу в існуючий хірургічний корпус.

На першому поверсі будівлі передбачене розміщення вестибюльної групи, приміщень прийому пацієнтів та адміністративної частини із конференц-залом.

На поверхах з 2-го по 9-й передбачені палатні відділення денного стаціонару, онкологічне, променевої терапії, хіміотерапії, онкогематології, на 10-му – відділення високодозової хіміотерапії та трансплантації кісткового мозку із боксованими палатами і лабораторія термінових аналізів.

Крім того, в частинах 2-го, 6-го, 9-го та 10-го поверхів передбачене розташування приміщень для наукових співробітників, а також відділення функціональної діагностики на 6-му поверсі.

В цокольному поверсі розміщений буфет, гардеробні для персоналу, комора речей хворих, групи господарських приміщень (спецвідходів та пральня), а також технічні приміщення. 11-й поверх – технічний.

Всупереч тендерному законодавству на сайті "ВДЗ" не опубліковані протокол розкриття пропозицій та звіт про проведені торги, відтак дані про конкуренцію на тендері відсутні.

Засновниками ТОВ "Укрбудконтракт" є Анатолій Цьомик, Олександр та Олексій Луганови.

В 2004 році фірма звела адмінбудинок для очолюваного Миколою Азаровим Міністерства фінансів на вул. Межигірська, 11.

Також компанія брала участь у будівельних проектах Одеської юридичної академії Сергія Ківалова.

В 2010 році прем’єр-міністр Микола Азаров призначив Олексія Луганова керівником Української державної корпорації із виконання монтажних і спеціальних будівельних робіт "Укрмонтажспецбуд".

Читайте нас также в Telegram. Подписывайтесь на наши каналы "УП. Кляті питання" и "УП. Off the record"

Реклама: