ilaya: через криптоінвестиції до здоров'я поколінь

ilaya: через криптоінвестиції до здоров'я поколінь

Четвер, 2 листопада 2017, 07:00 -
У п'ятницю, 20 жовтня 2017 року, курс криптовалют Bitcoin (BTC) виріс до 6 046 $, вперше подолавши психологічну позначку в 6 000 $ і показавши зростання в 6,09% за добу. Про це засвідчили біржові дані.

У п'ятницю, 20 жовтня 2017 року, курс криптовалют Bitcoin (BTC) виріс до 6 046 $, вперше подолавши психологічну позначку в 6 000 $ і показавши зростання в 6,09% за добу. Про це засвідчили біржові дані.

Безумовно, за останній рік, зростання капіталізації основних криптовалют привабило інвесторів, охочих примножити свої кошти через вкладення в Bitcoin, який показав зростання - 300%. Найбільш перспективними виявилися альткоіни - Ethereum або Dash, які продемонстрували за останній рік 8-ми і 12-ти кратний ріст. Частина інвесторів обирає стратегію комбінування і включає в інвестиційний пакет і BTC, і альтернативні валюти. Крипторинок починають освоювати представники бізнесу різних галузей. Проект у галузі медицини, що опановує ICO модель інвестування, щоб увійти на ринок США, вперше з’явився і в Україні.

Медична компанія ilaya - перша інноваційна медична компанія, яка приваблює інвестиції в криптовалюті для запуску нового проекту з лікування аваскулярного некрозу (AVN). AVN - захворювання, при якому відбувається омертвіння кісткової тканини через недостатність кровообігу. Розвиток цієї хвороби може призвести до деструкції кістки.

Унікальністю проекту "AVN Treatment by ilaya" є метод застосування клітинних технологій. Ці технології використовуються протягом 13 років для лікування військовослужбовців, які отримали важкі травми в ході війни, раніше, в Афганістані і тепер - в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі (окуповані території Донецької та Луганської областей).

Реклама:

Українська методика лікування, із застосуванням стовбурових клітин, допомогла більш, ніж 80 пораненим солдатам в рамках проекту "Біотех" і значній частини пацієнтів ilaya.

Тепер методика лікування AVN буде представлена і в США. Компанія ilaya подала заявку на патент в США, а також розпочала діалог з регулятором - Food and Drug Administration (FDA) - одним з федеральних виконавчих департаментів Міністерства охорони здоров'я і соціальних служб США, який займається контролем якості лікарських препаратів і деяких інших категорій товарів, а також, здійснює контроль за дотриманням законодавства і стандартів у цій галузі. Чергова ціль розвитку проекту - отримати схвалення FDA.

 

Стратегічний вибір ilaya щодо напрямку - лікування аваскулярного некрозу в США не випадковий, адже серед американців щороку діагностується близько 20 тисяч нових випадків аваскулярного некрозу.

Вкрай важливо зазначити, що фахівці ilaya в Україні вже успішно застосовують метод лікування аваскулярного некрозу головки стегнової кістки, який є похідною від загальної технології відновлення кісткової тканини. Застосування клітинних технологій вже допомогло десяткам українських солдатів відновити тканини і уникнути ампутації.

Метод лікування аваскулярного некрозу базується на застосуванні власних стовбурових клітин людини.

Розвиток аваскулярного некрозу може бути викликаний рядом факторів, серед яких - травматичне ушкодження та застосування стероїдних препаратів і може посилюватися під впливом вживання алкоголю та інших причин.

 "На даний момент не існує "золотого стандарту" для лікування AVN стегна", - коментує директор медичної компанії ilaya International та один з засновників проекту - Віталій Крюков.

 "Таким пацієнтам, у більшості, проводять операції із заміни суглоба, вартість яких від 30 до 50 тисяч $. Це хірургічне втручання може значно знизити мобільність і якість життя пацієнтів. Українська команда уже провела значну роботу і це буде перевагою в процесі затвердження в державних органах США", - продовжує пан Крюков. - "Оскільки клінічна робота в ilaya вже проведена, наш проект має вигідніше становище на ринку, ніж у тих, хто тільки виношує ідею і починає її втілювати з нуля, навіть якщо це резиденти США.

Ми розробили стратегію швидкого і успішного проведення клінічних випробувань в США, що значно підвищує наші шанси на успіх в завоюванні цілої ніші на ринку приватної медицини в Північній Америці.

Для цього ми шукаємо партнерів, які підтримають наш проект. Зараз, насправді, це унікальна можливість увійти до реального американсько бізнесу і стати со-партнером.

Для зручності інвесторів у відповідності до  інноваціності проекту, ми обрали сучасний спосіб залучення капіталу  - ICO (продаж власного інвестиційного токена). ICO демократизує процес залучення капіталу, надає можливість легко інвестувати в проект навіть малу суму та вийти з інвестиції у будь-який момент. Можливість інвестувати в AVN treatment by ilaya на етапі Pre-ICO надасть інвесторові додаткові преференції. В цей самий час, проект відкритий і для класичного інвестування".

Ідейними натхненниками і творцями даної технології лікування є команда біотехнологів ilaya.

Дмитро Зубов, - один з учасників команди ilaya, - біолог, кандидат біологічних наук, автор 16-ти патентів, завідувач лабораторії з виробництва стовбурових клітин, яка була створена в 2011 році.

 "У нас, в Україні, існує багато можливостей вивчати регенерацію кісткової тканини, пошкодженої в результаті травм", - зазначає Зубов. "Ми сподіваємося, що цей проект принесе користь для пацієнтів, які страждають аваскулярним некрозом і в Сполучених Штатах. Озираючись назад, переконуєшся, що немає нічого незвичайного в тому, що технології, спочатку розроблені для військових, такі, як Інтернет, радар або GPS, врешті- решт, покращують життя кожного ".

Дмитро Зубов і його команда досліджують і інші сфери застосування клітинних технологій в медицині. Після того, як лікування AVN успішно зарекомендує себе в США, ilaya розгляне можливість затвердження та впровадження методик щодо застосування стовбурових клітин і при інших захворюваннях. Наприклад, величезний потенціал показують методики клітинної регенерації при лікуванні гриж міжхребцевих дисків і при заміні суглобів.

Чому варто подумати про інвестиції в проект "AVN Treatment by ilaya"?

 "Ми переконані, що наші технології будуть мати широкий попит у суспільстві", - каже Віталій Крюков. "Лікування AVN у десятків тисяч пацієнтів на рік може заощадити мільйони доларів на виплати з інвалідності або з протезування суглобів. Навіть після протезування, пацієнт може відчувати труднощі при ходьбі протягом життя.

Проект "AVN Treatment by ilaya" - це реальна можливість поліпшити якість життя людей і зберегти їх працездатність. Це і є наша унікальна пропозиція, яку високо оцінили в Україні".

До середини листопада команда ilaya познайомить усіх бажаючих з проектом і можливостями його підтримки. Детальну інформацію можна знайти на сайті проекту AVN.ilaya.com

Адреса: 03115, Україна, м Київ вул. І. Крамського, 9

Тел .: (044) 284 00 00 (044) 284 00 06 E-mail: Avn.info@ilaya.es

Реклама: