З'явилась можливість перевірити, чи офіційно імпортований ваш телевізор

З'явилась можливість перевірити, чи офіційно імпортований ваш телевізор

"Samsung Electronics Украина" в рамках боротьби з імпортом неофіційних телевізорів запустили сайт. На ньому можна визначити, чи відповідає українському законодавству телевізор, який ви вже придбали або той, що є у вільному продажу.
Середа, 23 листопада 2016, 16:00 -

"Samsung Electronics Украина" в рамках боротьби з імпортом неофіційних* телевізорів запустили спеціальний сайт www.samsung.com/ua_ru/official_tv. На сайті можна визначити, чи відповідає українському законодавству телевізор, який ви вже придбали або той, що є у вільному продажу.

Чому ж так важливо, щоб телевізор був ввезений офіційно? Причини досить вагомі.

Власнику офіційного телевізора надається безкоштовне гарантійне обслуговування в авторизованих сервісних центрах. Також лише на офіційних телевізорах можна активувати інтерфейс Smart TV – багатофункціональну платформу Smart Hub. Офіційні телевізори адаптовані для українського ринку – є ряд акцій, пропозицій та спеціальних локальних додатків, які працюють виключно на офіційних моделях. Окрім того Samsung не може гарантувати якість та надійність техніки, яка була ввезено неофіційно. І досвід користування такою технікою може виявитись далеким від ідеального.

Отже, ознаки офіційного телевізора наступні:

- містить маркування українською мовою та знак відповідності Технічним регламентам, який нагадує трилисник:

Реклама:
 

- в кінці коду моделі на заводській наліпці мають бути літери UA

- також на заводській наліпці на зворотному боці приладу має бути зазначений рік виробництва.

Якщо ці складові відсутні, то телевізор вважається неофіційним. Найпростіший спосіб у цьому переконатись – ввести код на заводській наліпці на сайті www.samsung.com/ua_ru/official_tv.

Samsung заохочує виявлення неофіційних телевізорів на всіх етапах. Це означає, що ви можете перевірити як і той телевізор, який вже придбали, так і повідомити про техніку, яку ви помітили у вільному продажі у магазинах. Для початку переконайтесь, що телевізор зроблений саме цього року – тобто рік виробництва на наліпці має бути 2016. Після того ознайомтесь з юридичною інформацією (правилами) на сайті www.samsung.com/ua_ru/official_tv та заповніть відповідну форму. Samsung протягом 48 годин опрацює вашу заявку. І якщо техніка, про яку ви повідомили, дійсно ввезена в Україну неофіційно, ви отримаєте поповнення рахунку на 100 грн.

Умови дійсні на території України з 25 жовтня по 31 грудня 2016 року. Деталі та додаткова інформація доступна на сайті www.samsung.com/ua_ru/official_tv.

Тож перевіряйте вашу покупку перед придбанням на сайті і насолоджуйтесь бездоганним переглядом фільмів, перевагами SmartTV та офіційною підтримкою виробника.

 

 * Під неофіційними телевізорами SmartTV (технікой/товарами тощо) розуміються товари, які не відповідають українському законодавству та/або можуть нести ризик для користувача. Неофіційні товари можуть імпортуватись як для особистого використання, а фактично - для подальшого продажу (комерційної діяльності), а значить без сплати мита та НДС, що призводить до недоотримання коштів бюджетом. В свою чергу, офіційно імпортована техніка призначена для реалізації на території України та імпортується зі сплатою всіх мит. При цьому єдиним офіційним імпортером телевізорів Samsung є "Samsung Electronics Україна Компані"

Реклама: