Новини компаній

«ОБОЛОНЬ» ПРИГОТОВИЛА 7 000 000 ПРАЗДНИЧНЫХ БУТЫЛОК ДЛЯ РОССИЙСКОГО РЫНКА
Специально для российских потребителей компания «Оболонь» выпустила пиво «Оболонь Светлое» в ПЭТ 1л и 2л с праздничной новогодней этикеткой. В рамках этой акции планируется экспортировать 7 000 000 праздничных бутылок.
Банк ПИВДЕННЫЙ
Одесская мэрия наградила сотрудников Банка ПИВДЕННЫЙ почетными грамотами.
Городской голова Эдуард Гурвиц отметил заслуги Банка ПИВДЕННЫЙ в становлении экономики Одессы, создании мощного промышленного потенциала и конкурентоспособной сферы услуг и наградил почетными грамотами его сотрудников.
Банк ПИВДЕННЫЙ
Банкиры награждены почетными грамотами Одесского областного совета.
Председатель Одесского областного совета Николай Скорик отметил многолетний добросовестный труд сотрудников Банка ПИВДЕННЫЙ по случаю 15-летия финансового учреждения.
Спеціальна пропозиція від НАДРА БАНКУ для бюджетних організацій
На сьогодні одним із найефективніших способів отримання додаткового прибутку є розміщення тимчасово вільних коштів на депозитних рахунках у банках. Постійно модифікуючи продукти з урахуванням потреб клієнтів, на початку жовтня поточного року наш банк розробив спеціальні пропозиції для бюджетних організацій – депозитні лінії «Гнучкий дохід» та «Впевнений рух».
Комунікаційна агенція Прес-офіс
Терра Банк збільшив обсяги іпотечного кредитування та посів 7-у позицію в рейтингу ДІУ
На початку грудня 2008 р. ЗАТ «Терра Банк» (раніше ЗАТ «Інвест-Кредит Банк») піднявся на 7-у позицію в рейтингу ТОП-10 банків-партнерів Державної іпотечної установи (ДІУ) за обсягом рефінансованих іпотечних кредитів. Про це повідомила начальник Управління активних операцій роздрібного бізнесу ЗАТ «Терра Банк» Ельвіра Шидлось, додавши, що рейтинг ДІУ складався за підсумками співпраці установи із 79-ма банками-партнерами станом на 08.12.2008 р.
ДЕПОЗИТНЫЙ ПОРТФЕЛЬ физичиских лиц - клиентов Укгазбанка превысил 4,8 млрд. грн.
По состоянию на 11 декабря 2008 года депозитный портфель физических лиц – клиентов Укргазбанка превысил 4,8 млрд.грн. За период с 1 ноября по 11 декабря прирост составил более 390 млн.грн.
НАДРА БАНК пропонує акційні відсоткові ставки для клієнтів малого та середнього бізнесу
Напередодні новорічних свят НАДРА БАНК підготував подарунок своїм клієнтам – акційні відсоткові ставки за Прибутковим рахунком у рамках Бізнес-пакета для малого та середнього бізнесу. Скориставшись цією пропозицією, клієнти зможуть не лише отримати підвищені відсоткові ставки за Прибутковим рахунком, але й стати учасниками розіграшу цінних подарунків – офісної оргтехніки.
Транспортная компания «УкрБус» открыла представительство в Луганске
12 декабря Первый национальный перевозчик Украины «УкрБус» открыл очередное свое официальное представительство – в г. Луганск. Ранее в данном областном центре работал представитель компании, теперь здесь действует полноценное представительство.
FAService
УПРАВЛЕНИЕ ПРОБЛЕМНОЙ ЗАДОЛЖЕННОСТЬЮ В КОММЕРЧЕСКОМ БАНКЕ
Уважаемые коллеги!

Приглашаем Вас принять участие в Специализированной конференции «УПРАВЛЕНИЕ ПРОБЛЕМНОЙ ЗАДОЛЖЕННОСТЬЮ В КОММЕРЧЕСКОМ БАНКЕ», котрая состоится 18 декабря 2008 года
МТСБУ висловлює стурбованість
Страховий бізнес – важливий елемент системи фінансових послуг. Стабільність і виваженість, формування позитивного ставлення з боку споживачів – запорука розвитку страхування в країні і, відповідно, розширення можливостей уникнути певних ризиків і їх наслідків у населення. У період нестабільності в державі основною метою страхових компаній, а особливо лідерів ринку, стає утримання позитивного відношення до страхування з боку споживачів і уникнення ситуацій, в результаті яких страхування, як вид послуги, може бути дискредитоване.
Особливо прикро, що першою ціллю для подібних наклепів стала НАСК "Оранта" - багаторічний лідер страхового ринку України.
За МТСБУ закріплено обов`язок аналізувати діяльність страхових компаній у сфері обов`язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Страхова компанія "Оранта" член МТСБУ з 1994 року. Весь цей час вона утримує лідерство за кількістю укладених договорів і виплачених відшкодувань за цим видом страхування. За 10 місяців 2008 року НАСК "Оранта" виплатила 63,5 млн.грн. страхових відшкодувань за договорами ОСЦПВВНТЗ, що у 3,5 рази більше ніж за 10 міс. 2007 року. Рівень врегулювання складає 92 % при середньоринковому рівні 87,7%. 1,03 млн. укладених у 2008 році договорів обов`язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників свідчить про динамічний розвиток компанії, адже цей вид страхування справедливо вважається основним для компаній, які зацікавлені у зростанні і розвитку бізнесу.
Дирекція МТСБУ не вбачає жодних підстав для стурбованості станом справ у НАСК "Оранта". У 2008 році до МТСБУ надійшла 51 скарга на діяльність компанії "Оранта". Відносно 8 841 врегульованих заяв, така кількість скарг є показником активної роботи компанії з врегулювання страхових випадків в усіх регіонах України. В ході перевірки скарг, МТСБУ не виявило жодного грубого порушення законодавства з боку НАСК "Оранта".
МТСБУ розцінює заяву про банкрутство НАСК "Оранта" як зловмисний наклеп, вчинений з метою дискредитації компанії. Подібні заяви можуть мати негативні наслідки для страхового бізнесу і, як правило, робляться недалекоглядними й недобросовісними особами.
Ми закликаємо Президента України, Кабінет Міністрів України, Генеральну Прокуратуру України, Службу безпеки України, Державну комісію з регулювання ринків фінансових послуг України, Антимонопольний комітет України, Міністерство внутрішніх справ України вжити вичерпних заходів для виявлення та притягнення до відповідальності замовників та виконавців цього злочину. Тільки у такий спосіб може бути покладено край кримінальним методам ведення бізнесу.
Заява страховиків-засновників Української федерації убезпечення щодо підтримки НАСК «Оранта».
10 грудня 2008 року в інтернет-мережі було розповсюджено повідомлення про нібито банкрутство Національної акціонерної страхової компанії "ОРАНТА".
Страховики-засновники Української федерації убезпечення, яка об’єднує провідні компанії класичного страхового ринку України, клієнтами яких є понад шість млн. громадян, підприємств та організацій, обурені діями зловмисників, які не тільки безпідставно дискредитують одного з лідерів українського страхового ринку та увесь ринок, а й кидають виклик державі в цілому, її здатності забезпечити правопорядок та дотримання законних прав та інтересів її громадян та суб’єктів підприємницької діяльності.
Залишаючись конкурентами з НАСК «Оранта», водночас ми не можемо стояти осторонь таких ганебних провокаційних явищ в українському бізнесі.
Ми закликаємо правоохоронні органи України вжити вичерпних заходів для виявлення та притягнення до відповідальності замовників та виконавців цього злочину. Тільки у такий спосіб може бути покладено край кримінальним методам ведення бізнесу.
Працюючи на одному ринку з НАСК "ОРАНТА" тривалий час, ми підтверджуємо її високу надійність, як партнера та компанії, що виконує взяті на себе зобов’язання, дбає не тільки про власні прибутки, а й про розвиток страхового ринку загалом та добробут її клієнтів.
АСК "ИНГО Украина" выплатил более 468 тысяч гривен за три автомобиля
АСК "ИНГО Украина" произвела три крупных выплаты страхового возмещения по договорам автострахования КАСКО.
Эксперты МБКИ:«Отказ в выдаче кредита в более чем 30% случаев основывается на данных, полученных от бюро кредитных историй»
По состоянию на 11 декабря 2008 г., анализ базы Международного бюро кредитных историй показывает, что доля проблемных кредитов составляет 10,35%.
На кінець 2008 року регіональна мережа НАДРА БАНКУ склала 710 відділень
НАДРА БАНК розширив свою регіональну мережу за 2008 рік до 710 відділень. Так, протягом поточного року було відкрито більше ніж 25 нових точок продажу сучасних банківських продуктів та послуг у різних регіонах України. Крім того, 217 відділень були переоформлені у новому стилі, а 87 відділень змінили своє місцезнаходження на більш зручне для клієнтів.
Коммуникационное агентство "Восточная проекция"
НСМ Industry выступает генеральным партнером кинематографического проекта "Юрий Любимов: на поворотах судьбы"
Как отметила генеральный директор HCM Industry Наталия Лола, "проект приурочен к 45-летию Театра на Таганке и ставит своей задачей киноосмысление феномена этого театра и мирового театрального опыта его художественного руководителя – Юрия Петровича Любимова".