ОСБ-плита від viyar.ua 

Понеділок, 5 липня 2021 —
Потрібен міцний будівельний матеріал? Підійде OSB-плита. Продукція значно відрізняється від фанери, ДСП, МДФ.

Серед якісних переваг - підвищена пружність і міцність. Кращі екземпляри представлені в магазині "ВиЯр". 

Асортимент формує продукція українського бренду Swiss Krono. Товарний ряд бездоганний, і на те є об'єктивні причини. Компанія входить до складу швейцарської корпорації. А, як відомо, Швейцарія - одна з найбільш надійних країн-виробників в світі. Продукція відповідає нормам і вимогам безпеки, відповідає всім світовим стандартам. 

OSB в інтернет-каталозі "ВіЯр" 

У магазині до покупки запропоновані ОСБ-плити 3 різновидів. Кожен вид відповідає певним показникам вологостійкості і міцності: 

1. OSB 1. Покращена міцність і відносно низька вологостійкість. Переважно використовувати для облицювання будинку і у виробництві меблів. 

2. OSB 2. Найбільш затребувана різновид. Невелика осб ціна і надійна якість приваблюють покупців. Даний тип допустимо використовувати всередині і зовні будівлі, при цьому волога не проникне через поверхню. 

3. OSB 3. Найбільш якісна плита. Використовується не так часто через високу вартість, але визнана кращою в своєму роді. Сверхводостойкая і надміцна ОСБ-плита підійде для складних опорних конструкцій. Серед усіх видів тут навантаження на верхній шар максимальна. 

 

Чому osb краще купити на сайті viyar.ua?

Для тих, хто планує виконати ремонтні роботи в будинку, офісі або громадському будинку, стане в нагоді облицювальний і конструктивний матеріал.Найбільша кількість завдань виконає OSB від Swiss Krono. Повний модельний ряд безпосередньо від виробника поставляє магазин "ВіЯр" великими партіями. Складські запаси дозволяють продавати продукцію в роздріб і оптом. 

Купити матеріал по спецпропозиції з хорошою вигодою. Подробиці уточніть у онлайн-консультантів. Крім цін і достатку, уваги заслуговує перелік доступних сервісів. Магазин пропонує: порізку за потрібними розмірами, свердління отворів. Доступна обробка поверхонь. 

Як зробити вибір і оформити замовлення 

Виходячи з бюджету і потреб підбирайте потрібний товар не тільки за якісними характеристиками, але і по товщині листа. В наявності моделі від 6 мм до 22 мм з різними показниками стійкості до води і міцності. Детальніше на https://viyar.ua/catalog/osb/.

Пам’ятайте, в залежності від товщини і міцності стружкових плит застосовують для облаштування або обшивки підлоги, стін, стелі, складання опорних конструкцій, при обрешітці і монтажі покрівлі. Визначтеся з цільовим призначенням і можна оформляти покупку. 

Рекомендації з оформлення замовлення: 

1. Підбираєте бажаний варіант. 

2. Чи виконуєте клік по "Купити". 

3. За бажанням включаєте в рахунок доставку на об'єкт, порізку і інші сервіси. 

Ось і все! Що може бути приємніше онлайн-покупки в "ВиЯр", зробленої за пару хвилин. Ви економите час, гроші і отримуєте якісну плиту.

Реклама: