Сергій Сароян розказав про головні секрети успіху

Середа, 9 червня 2021 —
Багато успішних  підприємців добре знають Сергія Сарояна. Завдяки йому їм вони змогли побудувати успішний бізнес.

Сергій Сароян є відомим експертом в галузі побудови і ведення підприємницької діяльності в Україні та Європі. Не так давно він поділився найважливішим, на його точки зору, секретом, що дозволяє досягти успіху.

Яким секретом поділився Сергій Сароян?

На думку бізнес-експерта, головним секретом на шляху до щасливого і успішного життя є вміння діяти. Експерт вважає основною помилкою більшості людей, що їхні ідеї не заходять далі стадії задуму. Як часто ми чуємо від знайомих, що вони хочуть щось зробити. Наприклад, змінити роботу, відкрити власний магазин, кинути палити, почати займатися спортом. Але чи роблять вони те, про що говорять? У вас обов'язково є товариш, який при черговому поході на каву або пиво каже, що з понеділка починає бігати. Але його понеділок так і не настає - він не тримає слово і не йде на стадіон.

Чому більшість людей не йде далі роздумів?

https://ibb.co/gWBF9MP

Сергій Сароян вважає основною причиною цього явища страх.  

Людина боїться, що не вийде здійснити задумане і вважає за краще відмовитися від дій, щоб не провалитися. Але подібний підхід небезпечний, адже не дозволяє змінити життя і добитися бажаного успіху.

Багато хто чув про перфекціонізм - прагнення до ідеального результату.  Загалом, це непогана якість, яка змушує людину працювати і робити роботу максимально якісно. Але існує патологічний перфекціонізм, коли людина, яка засмучується через те, що не може щось зробити ідеально.

Але одна справа, якщо людина хоча б прагне працювати і змінити власне життя. Проте найчастіше трапляється, що людина навпаки відмовляється від будь-яких дій, якщо розуміє, що ідеально з роботою не впорається, і ставить хрест на власному щасті. 

Сергій Сароян впевнений, що з подібними проявами перфікціонізма слід боротися. До успіху і щастя здатні привести виключно реальні дії.

Чому виключно дії призводять до успіху?

Є різні книги і тренінги, де людей намагаються переконати, що змінити власне життя і добитися видатних успіхів можна виключно силою думки. Мовляв, почніть думати позитивно і ви станете мільйонером.  Насправді подібні вигадки - маячня. Сергій Сароян застерігає від цієї нісенітниці і пояснює простою мовою, чому цей підхід не працює. Щоб домогтися значних результатів у житті потрібні конкретні дії. Наприклад, людина щиро хоче стати мільйонером. Скільки б вона не думала, як сильно б не хотіла, щоб на її рахунку з'явився мільйон доларів, від думок він не з'явиться.

Частина читачів заперечить: буває, що людина нічого не робить і отримує мільйон. Наприклад, виграє в лотерею або вмирає багатий родич і заповідає йому власний капітал.

Реклама: