Купуємо разом з Matras House

П'ятниця, 7 травня 2021 —
Придбали власне житло? Чи зробили новий ремонт в старому? В будь якому випадку, наступний крок – це підбір якісних меблів. Часи труднощів вибору залишились далеко позаду, з Matras House нова спальня чи вітальна кімната, будуть укомплектовані, як найкраще.

Спеціалізація магазину - матраци, ліжка та дивани. Ці товари можна побачити у великій кількості в шоурумі компанії. Решта аксесуарів для сну, та оселі в цілому, можна замовити онлайн, попередньо проконсультувавшись в менеджерів.

Матраци

Матрац  – найголовніший елемент спального місця. Від його загальних характеристик залежить якість сну, а сон в свою чергу – запорука міцного здоров’я. Правильно підібраний матрац – може попередити багато захворювань хребта. 

Важливо! Якщо у Вас вже є проблеми із спиною, обов’язково проконсультуйтесь з лікарем. 

Жорсткі матраци добре підходять людям з великою вагою. Людям з здоровим хребтом, часто, спати комфортно і корисно. Проте, людям у віці чи дітям, спати на жорсткій поверхні не рекомендують.

М’які матраци – як правило, без пружин із поролону чи латексу, добре підходять маленьким дітям. Якщо це тонкі матраци, то для диванів, щоб вирівняти не рівну поверхню і зробити сон комфортнішим.

Матраци середньої жорсткості – золота середина серед всього асортименту. Підходять для більшості людей. 

Важливо! Матрац обирає ваша спина, а не очі. Перед покупкою краще полежати декілька хвилин в позі, яка характерна для вашого сну. Тіло підкаже правильний вибір.

Ліжка

Ліжко  – правильна основа для матраца. Візуально формує і визначає стиль спальної кімнати. Має бути міцним і надійним. Маючи ящики для білизни або спеціальну нішу може служити місцем ля зберігання постільної білизни, ковдри чи подушок. 

Важливо! Ліжка проектуються відповідно до майбутніх навантажень. Не купуйте дешеве ліжко для дорогого і відповідно важкого матраца.

Дивани

Диван  – невід’ємна складова вітальні. Його вигляд і конфігурація задають тон всій кімнаті. Проте важливо щоб він був функціональним і зручним. Якщо матрац обирає спина, то диван та частина тіла якою ми звикли сидіти. Отже, перед покупкою, вмостіться зручно на диван і уявіть що читаєте цікаву книгу чи переглядаєте улюблений фільм. Якщо відчуття подобаються диван ваш.

Залишаються сумніви? Зробити вибір важко? Маєте питання без відповіді? Менеджери Matras Hause з радістю допоможуть. Телефонуйте, а краще приходьте в шоурум Києва. Гарних покупок!

Реклама: