Нове діалізне відділення відкриється у Тернополі за підтримки компанії "Артоніка"

Понеділок, 17 травня 2021 —
Нове діалізне відділення відкриється у Тернополі на базі міської лікарні швидкої медичної допомоги. У ньому зможуть отримувати медичну підтримку містяни з хронічною нирковою недостатністю.
 

Усього у відділенні встановлять 10 гемодіалізних апаратів німецької компанії B. Braun (на цей момент на місці знаходяться вже п'ять з них – 4 апарати Dialog+ та один Dialog iQ).

Постачальником витратних матеріалів виступила ТОВ "Артоніка", яка виграла тендер на відкритому аукціоні у системі державних закупівель Prozorro, запропонувавши найвигіднішу ціну.

Згідно з укладеною угодою, "Артоніка" доставить до відділення 780 діалізаторів для гемодіалізу, стільки ж наборів трубок для процедури, понад 1500 фістульних голок, 3900 л кислотного бікарбонатного гемодіалізного концентрату, 780 бікарбонатних картриджів на 760 г кожен. Усі матеріали є 100-відсотково сумісними із зазначеними апаратами, а їхня якість та надійність підтверджені відповідними документами.

Наразі цього стане на майже 800 процедур. При цьому потужність відділення дозволяє збільшити кількість пацієнтів, охоплених медичною підтримкою, своєю чергою компанія "Артоніка" готова забезпечити всі потреби відділення у витратних матеріалах.

Крім того, інженери ТОВ "Артоніка" провели навчальні консультації для медперсоналу відділення щодо роботи з діалізними апаратами та витратними матеріалами.

"Мета нашої компанії – створити в Україні систему надання послуг з гемодіалізу європейського рівня стосовно як пацієнтів, так і лікарів. Саме тому ми не просто постачаємо діалізне устаткування та витратні матеріали найвищої якості, а й забезпечуємо медперсоналу діалізних центрів інформаційну підтримку 24/7, – говорить директор компанії "Артоніка" Світлана Міхайленко. – Наші інженери завжди готові проконсультувати лікарів з питань функціонування обладнання B. Braun, його налаштування, сумісності з тими чи іншими витратними матеріалами тощо".

Відкриття відділення заплановане на 14 травня. При цьому пацієнти лікарні зможуть проходити на нових апаратах не лише гемодіаліз, а й ультрафільтрацію, гемодіафільтрацію та гемофільтрацію – сучасні процедури очищення крові від токсинів для людей с порушенням функції нирок.

Довідково:

Компанія "Артоніка" вже четвертий рік виступає офіційним постачальником діалізного обладнання та витратних матеріалів німецького виробника B. Braun. Фахівці компанії забезпечують системне обслуговування устаткування та професійні консультації лікарям.

Піклуючись про здоров'я людей з нирковою недостатністю, "Артоніка" бере активну участь у розбудові інфраструктури для надання послуг гемодіалізу. Компанія вже працює у восьми регіонах країни, турбуючись про понад 1100 пацієнтів.

Німецька компанія B. Braun – один із визнаних лідерів галузі діалізного устаткування та витратних матеріалів у світі.

Реклама: