"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Old Car Land" – унікальний фестиваль ретро техніки у Києві

Вівторок, 13 квітня 2021 —
"Old Car Land" унікальний і масштабний фестиваль ретро техніки, який проходить у Києві двічі на рік і збирає близько 100 тисяч відвідувачів. Що ж робить фестиваль особливим?

У 2014 році відбулась перша виставка ретро автомобілів у Києві, яка мала назву "Old Car Fest". У виставці брали участь 200 машин не лише з України, а й рідкісні екземпляри техніки з усього світу. З того часу фестиваль вийшов далеко за межі звичайної виставки машин і став унікальним видовищем з особливою атмосферою. Сьогодні у "Old Car Land" беруть участь вже близько 1000 учасників з 5 країн світу.

 

Найголовніше, що вражає всіх учасників ретро фестивалю, це надзвичайна атмосфера і особливий дух єднання. "Old Car Land" - це не просто виставка музейних експонатів чи рідкісних одиниць ретро техніки, це насамперед масштабне свято і грандіозне видовище, яке об'єднує містян і гостей Києва.

Цьогоріч фестиваль буде проходити декілька днів: з 28 по 30 травня в Державному музеї авіації. Організаторам свята дійсно є, що показати. Цього року вони підготували багато сюрпризів та несподіванок і однозначно планують здивувати і навіть приголомшити кожного відвідувача.

Що ж, трохи відкриємо завісу і зазирнемо за куліси травневого фестивалю. Унікальні моделі техніки, які не були раніше представлені на подібних фестивалях, реставровані експонати, екземпляри приватних колекцій, автомобілі відомих людей… І це тільки початок. Експозиція радянських автомобілів, які належали відомим політичним діячам, експонати військової техніки часів Другої світової війни, рідкісні мотоцикли та навіть велосипеди. Все це можна буде побачити на власні очі вже на початку травня.

Забезпечити комфортне проживання у столиці учасникам та гостям фестивалю пропонують готелі Києва, серед яких найбільшою гостинністю вирізняється мережа міні готелів "Перлина". Затишні номери та особлива камерна атмосфера "Перлини"  допоможуть відпочити від насиченого подіями дня.

Забронювати номер у міні готелі Києва "Перлина" можна заздалегідь, а привітний персонал допоможе у заселенні. Ціни також приємно здивують, адже користування побутовою технікою та посудом  входить у вартість номера. Якщо ж ви вирішите продовжити своє знайомство з Києвом на більш довгий період, то міні готель "Перлина" зробить вам приємний бонус – знижку на проживання більше п'яти чи більше десяти днів. Поєднуйте яскраві враження від унікального та грандіозного автомобільного свята із комфортним і доступним відпочинком у мережі міні готелів "Перлина"

Реклама: