Стелажі в сучасному інтер'єрі

П'ятниця, 19 березня 2021 —
Ще в радянські часи наші батьки дуже любили популярну на той момент угорську стінку. Вона займала половину місця в кімнаті, проте було багато полиць. На них зазвичай ставили книги, фотографії та навіть телевізор з DVD і дисками.

На сьогодні дизайн квартири — це свобода місця, мінімум у всьому. І прагнення до мінімалізму виправдовується. У той момент, коли мозок перевантажений інформацією: інтернет, ТБ, вулична реклама — хочеться мати місце, де можна відпочити від цього. Тому завдання звільнити простір для своїх домашніх потреб — стоїть на першому місці. Якщо ви зайдете на сайт інтернет-магазину Форстор у розділ металеві стелажі, то побачите, що всі вони схожі зовні, але відрізняються своєю функціональністю.

Як правильно вибрати стелаж?

Це вже не предмет розкоші або меблі тільки для складу. Металеві поличні стелажі — зручна і функціональна конструкція для зберігання, яка гармонійно вписується в будь-який інтер'єр. І для того, щоб вона підкреслювала стиль кімнати, виправдовувала свою функціональність у вирішенні ваших завдань — потрібно правильно зробити вибір.

 

За якими критеріями це зробити?

  1. Габарити. Виміряйте місце в кімнаті, де хочете встановити стелаж. Врахуйте, що вам ще потрібно без перешкод діставати речі з верхніх полиць. Наприклад, у Форстор розміри стелажів починаються від 2000х800х300 мм.
  2. Вантажність. "Що я буду зберігати?" — ставлячи собі це питання, ви можете визначитись з максимальною вагою, яку будете розміщувати на стелажній конструкції. Наприклад, є стелажі, які витримують до 120 кг або до 400 кг на полицю!
  3. Кількість полиць. У такому випадку радимо орієнтуватися на інтер'єр кімнати, а також розміри речей для зберігання. Якщо під час зонування кімнати вам захотілося розмістити основну кількість речей в тому куточку, де будуть стояти поличні стелажі, то в нашому інтернет-магазині є можливість додати кількість полиць до 6-ти. І не обов'язково повністю заповнювати місце на стелажах, адже вільний простір надає кімнаті відчуття легкості та ненав'язливості.

Чому саме металевий стелаж?

  • Міцність. Шляхом того, що полиці кріпляться до стелажа зачепами, конструкція стійка, не хитається і не перекошується.
  • Довговічність. Полиці з металу зберігають свої експлуатаційні характеристики довше, ніж дерев'яні конструкції.
  • Захист від корозії. Купуючи стелажі, ви можете розмістити на них квіти та активно їх зволожувати. Метал, з якого виконана конструкція, пофарбований спеціальною порошковою фарбою, а, отже, повністю захищений від корозії.
  • Універсальність. Завдяки своїй носійній здатності стелажі можна використовувати для побутового зберігання різного рівня складності.
  • Виправдана ціна. Купуючи стелажі безпосередньо від виробника, ви платите за якість конструкції і її функціональність, не переплачуючи посередникам.

 

Підбирайте металевий стелаж під потреби, щоб він виконував своє призначення і гармонійно вписався в інтер'єр кімнати. Створіть у квартирі порядок і затишок завдяки поличному зберіганню.

Реклама: