До онлайн-сервісів 104.ua приєднались понад 40 тис. споживачів "Волиньгазу"

Четвер, 4 лютого 2021 —
У 2020 році користувачами онлайн-сервісів 104.ua стали понад 40 тис. клієнтів "Волиньгазу". Загалом інноваційними ресурсами для споживачів природного газу користуються вже близько 110 тис. волинян.
 

В Особистому кабінеті на сайті 104.ua, мобільних додатках 104 Mobile для Android та 104 Mobile Light для iPhone, чат-ботах 7104ua у месенджері Viber та Telegram споживачі природного газу передають показники лічильника, сплачують за послугу з розподілу газу, стежать за розрахунками та обсягом споживання.

Особистий кабінет на сайті 104.ua  – найпопулярніший онлайн-сервіс серед клієнтів "Волиньгазу" Нині багатофункціональною онлайн платформою користуються понад 70 тис. волинян. В Особистому кабінеті 104.ua є можливість приєднати до одного акаунту до 25 особових рахунків, зручно сплачувати за послуги, контролювати розрахунки та передавати показники лічильника.

Споживачів, які частіше користуються смартфоном, використовують особистий кабінет у формі мобільних додатків 104 Mobile для Android та 104 Mobile Light для iPhone. У цих сервісах вбудовано щомісячне нагадування про передачу показань, зчитувач циферблату лічильника, також є можливість приєднати до одного акаунту декілька особових рахунків.

Популярними на Волині є чат-боти 7104ua у месенджері Viber та Telegram. Їх для зручного управління особовим рахунком обрали 34 тис. волинян. Тут можна за кілька кліків оплатити за послуги, зареєструвати декілька особових рахунків, надіслати фото показників лічильника.

Остання функція дуже актуальна, адже незалежно від того, в якого постачальника споживачі природного газу купують енергоресурс, передавати показники лічильника з 1 по 5 число  щомісяця вони зобов’язані Оператору газорозподільних мереж. Для волинян – це АТ "Волиньгаз".

"У період карантину рекомендуємо споживачам берегти здоров’я та уникати людних місць. Вирішувати питання, які стосуються газорозподілу радимо дистанційно – через онлайн-сервіси 104.ua. Вони мають кілька важливих переваг: безпека, можливість керувати кількома особовими рахунками, мобільність – сервіси доступні у вашому смартфоні", – зауважує начальниця волинського управління клієнтського сервісу 104.ua Ольга Тимощук.

Якщо споживач передав помилкові показання лічильника, скоригувати їх також можна у чат-ботах Viber і Telegram 7104ua, надіславши фото, яке підтверджує правильний показник.

Довідково: Акціонерне товариство "Волиньгаз" – єдина на території Волинської області компанія-ліцензіат із розподілу природного газу. Клієнтами компанії є понад 250 тисяч споживачів у Волинській області.

Реклама: