Один постачальник — два енергоресурси. "Чернігівгаз Збут" має пакетні пропозиції для бізнес-клієнтів

Понеділок, 22 лютого 2021 —
У червні 2020 року ТОВ "Чернігівгаз Збут" отримало ліцензію на постачання електричної енергії для непобутових споживачів. Наразі компанія пропонує своїм корпоративним клієнтам пакетну пропозицію, яка передбачає реалізацію природного газу та електроенергії.
 

"Дослідження бізнес-середовища свідчать, що підприємці намагаються максимально оптимізувати взаємодію із постачальниками енергоресурсів. Ми пропонуємо своїм непобутовим клієнтам можливість купувати природний газ та електроенергію одним пакетом", — зазначає директор ТОВ "Чернігівгаз Збут" Іван Луста.

Компанія є постачальником електроенергії за вільними цінами, що дає змогу її клієнтам обирати найбільш привабливі умови співпраці, зокрема, вартість енергоресурсу. Придбання електроенергії на ринку "Доба наперед" актуалізує вартість ресурсу за фактом споживання. Укладення договорів на постастачання двох видів енергоресурсів з ТОВ "Чернігівгаз Збут" передбачає індивідуальне визначення графіків оплати та умов інформування споживача.

"Обираючи співпрацю з нашою компанією у сфері постачання природного газу та електричної енергії, клієнт отримує персонального менеджера, який вестиме обидва напрями. Переваги такого сервісу очевидні — надання комплексних консультацій, швидке формування рахунків та актів виконаних робіт з обох видів постачання, допомога з укладанням нових договорів або внесення змін у діючі", — додає начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ "Чернігівгаз Збут" Ігор Полулях.

Докладно вивчити умови постачання електроенергії можна на офіційному сайті ТОВ "Чернігівгаз Збут" у розділі "Електропостачання".

Обговорити деталі співпраці та укласти договір про постачання електричної енергії можна у відділах продажів юридичним особам ТОВ "Чернігівгаз Збут":

  • Куликівський, Ріпкинський, Чернігівський райони та м. Чернігів: за телефоном (0462) 94 12 47;
  • Варвинський та Прилуцький райони (з фізичним розташуванням у м. Прилуки): (04637) 7 16 10;
  • Ніжинський, Бобровицький, Козелецький, Носівський райони (з фізичним розташуванням у м. Ніжин): (04631) 7 83 05;
  • Коропський, Менський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сосницький, Городнянський, Корюківський та Сновський райони (з фізичним розташуванням у м. Мена): (04644) 2 14 09;
  • Бахмацький, Борзнянський, Ічнянський, Срібнянський, Талалаївський райони (з фізичним розташуванням у м. Бахмач): (04635) 4 10 06.

Нагадаємо, що з 1 липня 2019 року, з відкриттям ринку електроенергії, непобутові споживачі мають право вільно обирати постачальника електричної енергії для своїх бізнес потреб.

Реклама: