"Сумигаз" приєднав до газових мереж 185 нових об’єктів за рік

Понеділок, 15 лютого 2021 —
За минулий рік на Сумщині до газорозподільчої системи приєднано 185 об`єктів, у результаті чого газопостачання отримали 174 приватних будинки, 3 багатоповерхівки та 8 підприємств. Найбільшу кількість приєднань виконано в обласному центрі.

У АТ "Сумигаз" зазначають, щоби скористатись послугами стандартного чи нестандартного приєднання, мешканцям Сумської області слід звертатись до фахівців Клієнтського простору 104. На разі в області працюють 12 таких центрів. Спеціалісти нашої компанії надають послуги з приєднання до газових мереж у спрощеному режимі. Для цього достатньо подати відповідну заяву та укласти договір. Подальший процес координується менеджерами компанії.

АТ "Сумигаз" виконує увесь спектр послуг з підключення внутрішньобудинкових мереж: проектування об'єктів газового постачання, підключення, пуско-налагоджувальні роботи, будівельно-монтажні роботи та підбір обладнання. Висококваліфіковані спеціалісти компанії мають великий досвід виконання робіт будь-якої складності, ретельно контролюють якість матеріалів, що суттєво впливає на тривалість експлуатації мереж та газового обладнання.

Послуга доступна всім мешканцям Сумщини. Підключення до системи газопостачання регламентується правилами Кодексу ГРМ.

Реклама: