"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Bauer's Implants бере участь у першій в Україні обласній програмі з безкоштовної дентальної імплантації для учасників АТО(/ООС)

П'ятниця, 29 січня 2021 —
У Дніпропетровській області стартувала перша в Україні обласна програма з безкоштовної дентальної імплантації для учасників АТО / ООС. Ініціатива була запропонована обласним Департаментом охорони здоров'я та підтримана на сесії Дніпропетровської обласної ради.

Постачальником дентальних імплантатів для реалізації програми виступає український виробник - компанія Bauer`s Implants. В рамках ініціативи компанія провела майстер-клас для лікарів-імплантологів задіяних в реалізації програми.

Цей практикум став відправною точкою у  реалізації соціально важливої програми "Забезпечення встановлення безкоштовних імплантатів вітчизняного виробництва і подальше протезування на імплантатах учасникам АТО / ООС Дніпропетровської області на 2020 рік" (в рамках завдань програми "Здоров'я населення Дніпропетровщини на 2020-2024 роки").

 

До участі в заході були запрошені хірурги-стоматологи "Обласної стоматологічної поліклініки "ДОР", які безпосередньо задіяні в реалізації цього проекту.  Для них провели пізнавальну екскурсію на заводі з виробництва дентальних імплантатів, а також навчальний майстер-клас від голови дніпровського осередку АІУ Євгена Нєженцева, в ході якого учасники отримали змістовні рекомендації і мануальні практичні навички з установки дентальних імплантатів європейського рівня Bauer's Implants ТМ, що розробляються і випускаються у Дніпрі.

"Участь в реалізації такої надважливої  соціально-орієнтованої програми для нас має два вектори, - підкреслила керівник Анастасія Бардасова - це і забезпечення потребуючих такого специфічного лікування учасників АТО з усієї області нашими високоякісними імплантатами, і постійна підтримка та консультування лікарів стосовно будь-яких процесів, пов'язаних з їх використанням на практиці.  Успіх цієї програми - наша спільна відповідальність".

У свою чергу, завідувач відділенням обласної стоматологічної поліклініки Дніпропетровської області Олександр Ваксер розповів, що саме обласна стоматологія стане центром з установки дентальних імплантатів для тих, хто захищає і продовжує захищати нашу країну: "Сьогодні ми докладаємо максимум зусиль, щоб відновити посмішку всім тим, хто цього потребує, хто не словом, а ділом довів свою відданість країні".

Дентальні імплантати Bauer's Implants ТМ випускаються в Дніпрі з 2017-го року, виробництво входить в десятку світових лідерів серед найсучасніших заводів з виготовлення медичних виробів з біосумісних матеріалів.

Довідка: Імплантати Bauer's Implants ТМ випускаються на заводі ABM Technology, який є учасником корпорації "Алеф". Корпорація "Алеф" об'єднує різнопрофільні бізнеси, які працюють в сегменті девелопменту, виробництва будівельних матеріалів та аграрній сфері. Голова Ради корпорації "Алеф" - Вадим Єрмолаєв. Заступник голови Ради корпорації Станіслав Віленський.

Реклама: