Зміна постачальника газу – це не лише можливості, а й ризики

Середа, 30 грудня 2020 —
Газ – це товар, і як з будь-яким товаром, ціна не завжди найкращий критерій вибору. А з енергоресурсами не варто жартувати і легковажно ставитись до вибору свого постачальника, бо він цього залежить комфорт і тепло у вашій оселі.

З відкриттям ринку газу українці отримали нові можливості на ринку газу, але й опинилися в ринкових умовах, до яких вони виявилися не зовсім готовими.

Які ж переваги українцям дала реформа ринку газу? Можливість міняти постачальника і можливість обирати зручні тарифи (платити передплату, але дешевше, чи платити по факту, але дорожче, та інші).

Втім перехід на ринкові відносини – це і нові ризики. Тепер споживачам необхідно слідкувати за ціною газу, яка кожного місяця змінюється і планувати свої витрати на газ. Але головний ризик в тому, що десятки нових постачальників газу почали атакувати українців своєю рекламою. Деякі з них пропонують відверто низькі ціни на газ з метою переманювання до себе споживачів.

Втім, як виявилося не всі вони можуть гарантувати постачання газу в домівки споживачів.

Нещодавно в ЗМІ з’явилась інформація, що в одній з областей споживачі перейшли до нового постачальника газу, компанію яка нещодавно почала активно рекламувати свої послуги в регіоні, але вже за два тижні вони опинилися без постачальника. Виявилося, що він не зміг поставити їм газ, тому вони були передані на тимчасове обслуговування до постачальника "останньої надії".

Компанії, які дійсно дбають про своїх клієнтів, не лише надають їм якісні різноманітні сервіси, а й перш за все - гарантують безперебійне постачання газу. Клієнт має бути впевненим: заплатив за газ – матимеш його 100%. До того ж клієнт має бути забезпечений якісним сервісом та можливістю оперативно вирішити будь-які питання як онлайн, так і офлайн.

Реклама: