Відкриття ринку газу, популяризація онлайн сервісів та отримання ліцензії на продаж електроенергії — ТОВ "Вінницягаз Збут" підбиває підсумки 2020 року

Вівторок, 29 грудня 2020 —
У 2020 році споживачі Вінницької області використали 358,6 млн куб. м природного газу. Це на 27 млн куб. м  менше, ніж у 2019 році. Основні причини такого скорочення – теплі погодні умови та підвищення ціни газу в опалювальний сезон.

 Споживання газу

Зниження обсягів споживання газу спостерігається серед усіх категорій споживачів Вінницької області. Так, населенням у 2020 р. використано 346,6 млн куб. м блакитного палива, або на 26 млн кубометрів менше, ніж у 2019 р. Непобутові споживачі газу — бюджетні організації, що є клієнтами ТОВ "Вінницягаз Збут", скоротили споживання на 13,6%,а промисловіть - на 17,8%.Але саме ці категорії споживачів  вчасно розрахувались за спожите блакитне паливо. Оплата рахунків населення області у 2020 році — на рівні 88%.

 Нові можливості

 У 2020 році ТОВ "Вінницягаз Збут" отримало пакет ліцензій на постачання електроенергії та розпочало переговори щодо укладання перших контрактів з юридичними особами та фізичними особами-підприємцями.

"Аналізуючи потреби енергоринку ми побачили, що сьогодні існує запит на надійного та зручного постачальника і газу, і електрики одночасно. ТОВ "Вінницягаз Збут" має таку можливість. Пакетна пропозиція нашої компанії дозволяє представникам бізнесу оптимізувати витрати фінансових ресурсів та часу, що неминуче виникають при паралельній роботі з кількома постачальниками енергоресурсів. До того ж, наша компанія застосовує індивідуальний підхід до розрахунку найвигіднішої ціни для своїх клієнтів, при цьому, пропонує декілька варіантів оплати", — коментує директор ТОВ "Вінницягаз Збут" Василь Сопільник.

Популяризація та розвиток онлайн- сервісу

Серед досягнень ТОВ "Вінницягаз Збут" у 2020 році — розвиток та популяризація для своїх клієнтів онлайн сервісів. Крім п’яти відділів продажів і 22 точок контакту, в яких клієнти можуть отримати консультацію фахівця компанії, споживачам доступні онлайн сервіси: Особистий кабінет на сайті 104.ua; чат-боти Viber 7104ua і Telegram 7104ua; мобільні додатки 104 Mobile (Android) і 104 Mobile Lite (iOS). Так, за рік що минає, в Особистому кабінеті зареєструвалось понад 75 тисяч нових користувачів. Цей сервіс — найпопулярніший серед споживачів. Його обрали вже майже 187 тисяч клієнтів ТОВ "Вінницягаз Збут".

"2020 рік був складним не тільки для нас, але і для наших клієнтів, оскільки всі зіткнулися з наслідками пандемії Covid-19. Ми постаралися зробити все можливе, щоб споживачі газу Вінниччини продовжували отримувати якісне обслуговування, могли це робити дистанційно і безпечно. На сьогодні практично кожен третій клієнт компанії має доступ до Особистого кабінету і користується онлайн сервісами. У 2020 році наші клієнти здійснили понад 256 тисяч онлайн оплат".

Відкриття ринку газу

Не секрет, що викликом 2020 року для наших споживачів стало відкриття ринку газу. Вінничани не тільки отримали нові можливості, але й опинилися в ринкових умовах. Тепер необхідно слідкувати за ціною газу, яка кожного місяця змінюється і планувати свої витрати на блакитне паливо. Але головний ризик в тому, що десятки нових постачальників газу почали атакувати споживачів своєю рекламою з метою переманювання до себе. Втім, як виявилося, не всі вони можуть гарантувати постачання газу в домівки жителів області.

Ціна газу ТОВ "Вінницягаз Збут" змінюється відповідно до тенденцій цін європейських хабів. Попри нетривалу стабілізацію цін в Європі, за останній місяць вони значно підвищилися. Разом з тим, зниженню ціни на природний газ на ринку може сприяти продаж ресурсу, який видобувається державними компаніями в Україні, на прозорих і відкритих біржових торгах, доступ до участі в яких мали б усі постачальники. Сподіваємося, невдовзі це стане можливим.

В новий рік – з надійним постачальником!

Компанії, які дійсно дбають про своїх клієнтів, не лише надають їм якісні різноманітні сервіси, а й перш за все — гарантують постачання газу. Клієнт має бути впевненим: заплатив за газ – матимеш його 100%.

"Після скасування ПСО "Вінницягаз Збут" залишається надійним постачальником і продовжує безперебійну подачу блакитного палива всім категоріям споживачів Вінниччини. А це понад 453 тис. домогосподарств, а також майже 2,5 тис. підприємств, установ і організацій. Обсяги постачання становлять близько 400 млн кубометрів природного газу на рік", — наголошує Василь Сопільник.

За п’ять років діяльності ТОВ " Вінницягаз Збут" зарекомендувало себе як надійний постачальник блакитного палива в регіоні. Обирайте стабільність! У 2021 рік – із перевіреним постачальником!

Реклама: