Клієнти "Миколаївгазу" можуть скористатись оновленою онлайн-платформою 104.ua

Четвер, 19 листопада 2020 —
16 листопада 2020 року на сайті 104.ua запрацювала нова багатофункціональна платформа для споживачів газу.

Вона відкриває клієнтам унікальні онлайн-сервіси та можливості розрахунків за газ і його доставку. Ці інноваційні рішення доступні з будь-якого девайсу і дозволяють уберегтися від зайвих контактів в громадських місцях, а також дають можливість потурбуватись про близьких.

Для 118 тисяч споживачів газу в Миколаївській області, які вже зареєстровані в Особистому кабінеті 104.ua на колишній платформі, нові можливості стали доступні автоматично. Нові ж клієнти можуть вибирати зручний для них спосіб реєстрації - за номером телефону або е-mail.

На новій платформі 104.ua реалізована функція оплати в "один клік" по рахунках за газ і за його доставку. У такому випадку розрахунок за двома рахунками проводиться одним платежем і дозволяє клієнтам АТ "Миколаївгаз" заощаджувати на комісії.

Також в Особистому кабінеті користувач може приєднати до одного акаунту до 25 особових рахунків навіть з інших областей і дбати про своїх близьких та рідних в умовах карантину.

"Нова мультифункціональність системи 104.ua дає клієнтам можливість вирішувати свої газові питання не лише з дому, а й з будь-якої точки України. Зараз, в умовах пандемії, це дозволяє допомогти, наприклад, батькам і родичам, які проживають в інших регіонах - досить підключити їх особовий рахунок до свого облікового запису. У цьому полягає головна соціальна функція проекту", - розповідає голова правління АТ "Миколаївгаз" Тетяна Бузовська.

Нова платформа 104.ua робить для клієнтів "Миколаївгазу" такі універсальні рішення, як передати показання лічильника або розрахуватись за газ і його доставку, більш простими і зручними.

Інтерфейс Особистого кабінету на 104.ua адаптований під всі види девайсів (комп'ютер, планшет або смартфон), а також операційні системи Android і iOS.

Ще однією цікавою інноваційною функцією стала  автоматична передача показань лічильника. Для цього споживачу газу досить підключити до свого лічильника модем 104.ua SMART і внести дані про особовий рахунок в свій акаунт. Система здійснює облік газу автоматично і тим самим звільняє його від необхідності щомісяця передавати показання лічильників в газову компанію особисто.

Реклама: