"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Енергоносії для бізнесу: ТОВ "Чернігівгаз Збут" пропонує комерційним клієнтам не лише газ, а й електроенергію

Четвер, 29 жовтня 2020 —
З першого липня 2019 року в Україні працює ринок електроенергії. У липні поточного року ТОВ "Чернігівгаз Збут" отримав ліцензію на постачання електричної енергії. Тож, сьогодні фахівці пропонують непобутовим споживачам комплексну послугу — купувати газ та електроенергію одним пакетом.

Донедавна представники бізнесу могли купувати електричну енергію лише у одного постачальника у своєму регіоні. Після того, як, за аналогією із газовим ринком, функції оператора системи розподілу та компанії-постачальника були розділені між різними юридичними особами, стало можливим формування ринкових механізмів та конкурентного середовища у сфері електропостачання. Тепер непобутові споживачі мають вибір, у кого купувати енергоресурси.

"Сьогодні ми позиціонуємо себе не просто як постачальника природного газу, але як постачальника енергоресурсів, і пропонуємо нашим непобутовим клієнтам купувати і газ, і електроенергію в комплексі. Ми вважаємо, що реалізація такої послуги сьогодні, як ніколи, доречна. Так, за даними дослідження проведеного Асоціацією постачальників енергоресурсів, 37 % споживачів хотіли б отримувати саме комплексну послугу. Менеджери відділу продажів юридичним особам ТОВ "Чернігівгаз Збут" мають досвід та напрацювання в галузі реалізації енергоресурсів, що дозволяє надавати нашим клієнтам весь спектр послуг при роботі з новим для нас продуктом", — говорить директор ТОВ "Чернігівгаз Збут" Іван Луста

Сьогодні ТОВ "Чернігівгаз Збут" є надійним постачальником природного газу майже 1,5 тисячам юридичних осіб. У компанії сподіваються, що вони найпершими зацікавляться можливістю отримання комплексної послуги. Тому на сайті товариства вже розміщена детальна інформація щодо закупівлі електроенергії.

"Ми пропонуємо нашим клієнтам індивідуальне формування ціни на електроенергію, створення персонального графіку розрахунків та відсутність штрафів за небаланси. Окрім того, за кожним нашим клієнтом закріплений персональний менеджер, який у режимі реального часу готовий надати повний спектр консультаційних послуг", — додає начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ "Чернігівгаз Збут" Ігор Полулях.

Для обговорення деталей співпраці та укладання договорів на постачання електричної енергії достатньо звернутися до відділу продажів юридичним особам ТОВ "Чернігівгаз Збут" за телефоном (0462) 94–12–47.

Нагадаємо, що протягом останніх п’яти років товариство безперебійно постачає природний газ усім категоріям споживачів Чернігівської області. Клієнтами компанії є майже 1,5 тисяч промислових підприємств та бюджетних організацій, 47 релігійних організацій. Понад 357,6 тисяч сімей Чернігівщини, довіряють ТОВ "Чернігівгаз Збут" забезпечення своїх осель енергоносіями.

"Чернігівгаз Збут" — твій надійний та зручний постачальник газу.

Реклама: