ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ" пропонує разом з газом купувати й електроенергію

Четвер, 15 жовтня 2020 —
До уваги представників малого та середнього бізнесу Рівненщини і не тільки. Відтепер електроенергію можна купувати в ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ".

З червня 2020 року організація отримала ліцензію на продаж електроенергії, провела кампанію з формування клієнтської бази перших споживачів, а нині запрошує нових юридичних та фізичних осіб-підприємців до співпраці.

1 липня 2019 року в Україні стартував ринок електричної енергії, метою якого є створення конкурентних механізмів функціонування ринку електроенергії, вільний вибір постачальників електричної енергії.

Споживачі послуг отримали можливість без будь-яких штрафних санкцій обирати електропостачальників. Правові, економічні та організаційні засади функціонування ринку електричної енергії обумовлені в Законі  України "Про ринок електричної енергії" (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2019-19#Text).

"Кожному клієнту ми пропонуємо персонального менеджера як по газу, так і по електроенергії, оскільки розрахункова ціна у кожного споживача своя, та й варіанти оплати  можуть бути різними, – розповідає начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ" Іван Попович. – Це економить час і зручно, коли один фахівець забезпечує належний сервіс".

Нагадаємо, що ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ" вже шостий рік в регіоні є постачальником газу для фізичних та юридичних осіб, релігійних організацій. Клієнтська база організації сягає понад 267 тисяч споживачів.

Підприємство має зручний та комфортний сервіс обслуговування, що є передумовою для розширення споживацької аудиторії. Сподіваємось, що це стане перевагою й для нових клієнтів, які захочуть купувати електроенергію в ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ".

Детальніше про умови придбання електроенергії можна прочитати на сайті організації за посиланням: https://rvgaszbut.104.ua/ua/electricity/id/umovi-postachannja-elektroenergiji-38834

Для укладання договору та обговорення умов співпраці з ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ" споживачам необхідно зв’язатися з відділом продажів юридичним особам за телефонами: +38 (067) 230-31-15 (м. Рівне, вул. Грушевського академіка, 24).

Реклама: