Закарпатці закупили на зиму понад 3 мільйони кубометрів газу за акційною ціною

Понеділок, 12 жовтня 2020 —
2505 закарпатців скористалися акцією "Твоя енергонезалежність", підготувавши для себе запас газу на опалювальний сезон 2020-2021 років.

Разом вони запасли на зиму понад 3,7 млн кубометрів газу на суму 18,2 млн гривень.

Кількість закарпатців, які скористалися акцією цього року, на 44% більше, ніж минулого, каже директорка ТОВ "Закарпатгаз Збут" Вікторія Томинець.

"У 2019 році учасниками акції "Твоя енергонезалежність" на Закарпатті стали 1739 домогосподарств. Цього ж року маємо понад 2,5 тисячі абонентів, які наперед за акційними цінами сплатили за той об’єм газу, який використають взимку. То ж бачимо, що з року в рік закарпатці стають ощадливішими. В середньому в межах акції кожна родина придбала на зиму 1500 кубометрів природного газу", - зазначає Вікторія Томинець.

Свій "газовий запас" закарпатці почали споживати з 1 жовтня. В період використання зарезервованих кубометрів клієнти "Закарпатгаз Збуту" сплачуватимуть лише один рахунок – за доставку газу.

Куплений резерв газу можна використовувати до 31 березня 2021 року. Якщо ресурс буде витрачено раніше, учасники акції отримуватимуть блакитне паливо на загальних умовах – за поточною ціною у період споживання. Якщо станом на 1 квітня 2021 р. об’єм використаного газу буде меншим передплаченого, залишок коштів буде повернено або зараховано на рахунок майбутніх платежів.

Слідкувати за використанням свого "газового запасу" клієнт може в особистому кабінеті на сайті 104.ua або в рахунку, який постачальник надсилатиме щомісяця.

Довідка: ТОВ "Закарпатгаз Збут" постачає природний газ  для 275 740 побутових споживачів і 532-х релігійних організацій. Крім того, клієнтами "Закарпатгаз Збуту" є понад 3500 суб’єктів господарювання. За п’ять років діяльності компанія зарекомендувала себе як надійний постачальник природного газу в регіоні.

Реклама: