"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На Хмельниччині акція "Твоя енергонезалежність" вийшла на завершальний етап

Четвер, 24 вересня 2020 —
Аби зекономити на газі під час холодів, у ощадливих жителів області залишився час до 30 вересня. В рамках останнього етапу акції "Твоя енергонезалежність" ціна блакитного палива на зиму складає 5,49 грн за кубометр.

Наразі понад 2100 подолян подбали про свою енергонезалежність, зарезервувавши на опалювальний період більше 2 млн кубометрів блакитного палива. У порівнянні з минулим роком кількість підписників другого сезону акції вже зросла.

"Фіксовані ціни на газ у час, коли споживання і вартість блакитного палива найбільші, дозволять захистити домашні бюджети жителів Хмельниччини. На думку незалежних експертів, взимку ціна енергоресурсу може сягнути 7 грн за кубометр. Тому, придбавши, наприклад, тисячу кубометрів газу за акційною ціною, споживач зекономить приблизно півтори тисячі гривень, – говорить директор ТОВ "Хмельницькгаз Збут" Андрій Левицький. – Після закінчення холодів блакитне паливо зазвичай дешевшає. Таким чином вигідна пропозиція дозволить заощадити саме тоді, коли і потрібно, а подолянам варто поквапитися, аби встигнути вигідно замовити газ на опалювальний сезон".

Укласти договір на участь в акції жителі області можуть в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, у центрах обслуговування клієнтів та відділеннях ТОВ "Хмельницькгаз Збут", а також за телефонами Контакт-центру: (067)-01-14-104 або (0382)-686-504.

До речі, більше половини підписників "Твоєї енергонезалежності" замовили газ на зиму онлайн – за допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua.

Використати створений запас блакитного палива необхідно з 1 жовтня 2020 року до 31 березня наступного. Якщо подоляни не встигнуть спожити увесь акційний резерв енергоресурсу, "Хмельницькгаз Збут" поверне залишок коштів або зарахує його для майбутніх платежів.

Детальні умови акції: https://bit.ly/2CYMMRC

Реклама: