ТОВ "Запоріжгаз Збут" за півроку реалізувало побутовим споживачам більш 140 млн м3 газу

Вівторок, 21 липня 2020 —
У першому півріччі 2020 року ТОВ "Запоріжгаз Збут" реалізувало своїм клієнтам – побутовим споживачам 141,3 млн ​​куб. метрів природного газу.

"Зараз ми спостерігаємо відносно стабільну ситуацію щодо обсягів споживання газу, навіть деяке зменшення показників. Пов'язано це в першу чергу з аномально теплою зимою, яка була в минулому опалювальному сезоні ", — говорить директор компанії Владислав Вітютін.

Для порівняння у першому півріччі 2019 року обсяг реалізованого побутовим споживачам природного газу склав 145,8 млн куб. м.

Нагадаємо, норми споживання природного газу встановлюються Кабінетом Міністрів України. Згідно з Постановою КМУ від 27 лютого 2019 р. № 143 норми споживання природного газу побутовими споживачами в разі відсутності лічильників газу встановлені на такому рівні:

  • плита газова за наявності централізованого гарячого водопостачання: 3,28 куб. м на людину в місяць;
  • плита газова при відсутності централізованого гарячого водопостачання: 5,39 куб. м на людину в місяць;
  • плита газова і проточний газовий водонагрівач: 10,49 куб. м на людину в місяць.

ТОВ "Запоріжгаз Збут" — компанія – постачальник природного газу, яка діє на території Запорізької області з 2015 року.

На сьогоднішній день послугами підприємства користуються майже 490 тисяч побутових споживачів і близько 1300 споживачів – юридичних осіб. ТОВ "Запоріжгаз Збут" має в своєму розпорядженні широкий клієнтський сервіс.

Крім трьох відділів продажів і 11 точок контакту, в яких клієнти можуть отримати консультацію фахівця компанії, споживачам доступні онлайн сервіси: особистий кабінет на сайті 7104.ua, чат-бот Viber 7104ua і чат-бот Telegram 7104ua, мобільний додаток 104Mobile (Android) 104Mobile Lite (iOS).

Вони дозволяють безконтактно звіряти стан особового рахунку, отримувати електронний рахунок, контролювати зарахування оплати на рахунок, переглядати історію платежів, здійснювати онлайн-розрахунки за спожитий газ.

Реклама: