Компанія "Артоніка" розпочала проект #Академія_діалізу для підтримки пацієнтів з хронічною нирковою недостатністю

Середа, 1 липня 2020 —
Компанія "Артоніка" розпочала проект #Академія_діалізу для підтримки пацієнтів з хронічною нирковою недостатністю, які вперше стикнулися з діагнозом.
В межах проекту спеціалісти компанії підготують електронний довідник, в якому в зручному вигляді будуть зібрані корисні відомості про захворювання й методи його лікування, зокрема, про діалізні процедури, поради та цікаві факти, які допоможуть пацієнтам зберігати якість життя, словник термінів і спеціальних назв, тощо.
 
Фахівці "Артоніки" розуміють, що складні діагнози, і, зокрема, ниркова недостатність, часто стають повною несподіванкою для пацієнта та його близьких. І через цілком природні острахи, люди в таких ситуаціях намагаються якомога швидше знайти хоч якусь релевантну інформацію. На жаль, досить часто в Інтернеті вона або викладена в складній формі, або її джерело викликає обґрунтовані сумніви щодо достовірності. Тож сучасний довідник, в якому містимуться перевірені відомості, викладені зрозуміло та послідовно, є нагальної необхідністю. На першому етапі інформація буде частково викладатися на сторінці "Артоніки" у Facebook. Вподальшому для зручності пацієнтів буде розроблений спеціальний розділ на офіційному сайті компанії. Довідка ТОВ "Артоніка" є постачальником діалізного устаткування і витратних матеріалів для нього. Користуючись можливостями, які утворив другий етап медичної реформи, компанія розпочала проект з розвитку в Україні інфраструктури для надання послуг з гемодіалізу.
Реклама: