Щодня за спрощеною експрес-реєстрацією у Особистому кабінеті на сайті 104.ua реєструються майже 100 клієнтів "Хмельницькгаз збуту"

Четвер, 30 квітня 2020 —
З початком введення карантинних обмежень та задля можливості берегти здоров’я та дистанційно контролювати рахунок за газ, ТОВ "Хмельницькгаз збут" запровадив для своїх споживачів спрощену процедуру експрес-реєстрації  у Особистому кабінеті споживача.
Відтак, даною послугою скористалися уже близько 1 тис. клієнтів, а щодня менеджери  Центрів обслуговування клієнтів реєструють ще майже 100 споживачів, Наразі, з початку вимушеного карантину, обслуговування клієнтів з усіх газових питань проводиться дистанційно.Тож, аби ще більше налагодити взаємозв’язок та надати споживачам цілодобовий доступ до рахунку, - газопостачальна компанія екстрено розробила та запровадила експрес-реєстрацію на сайті 104.ua., пройти яку можна всього за кілька хвилин. Адже нині дистанціними сервісами газопостачальної компанії вже користуються понад 130 тис. подолян. "Ми подбали про наших клієнтів та розробили черговий зручний сервіс, аби максимально зменшити ризики при відвідуванні  банківських установ та відділень Укрпошти, - інформує керівник "Хмельницькгаз збуту" Андрій Левицький. – Тому вділивши всього кілька хвилин, наші споживачі отримають сучасну оптимальну можливість контролювати стан особового рахунку, завантажувати рахунки та вчасно сплачувати за газ, не порушуючи карантинних заходів, зберігаючи спокій та здоров’я". Відтак, щоб створити Особистий кабінет на сайті 104.ua автоматично, треба подзвонити до контакт-центру за телефонами (067) 01 14 104, (0382) 686 504. Далі необхідно назвати номер особового рахунку (він вказаний у платіжці за газ) або адресу. Логін та пароль для входу в Особистий кабінет будуть  надіслані  смс-повідомленням. Тож, аби  зайти в Особистий кабінет" на сайті 104.ua, треба перейти за посиланням, що надійде в смс на мобільний телефон. Знайти на екрані кнопку "Вхід" та ввести логін і пароль, що вказані у повідомленні. Особистий кабінет також доступний і для отримувачів державної допомоги: пільговиків та субсидіантів. Тож уся необхідна інформація щодо нарахувань,  вчасно відображена у Особистому кабінеті клієнта. Довідка: Основною  сферою діяльності ТОВ "Хмельницькгаз збут" є постачання природного газу усім категоріям споживачів Хмельницької області (крім м. Шепетівки та Шепетівського району). Компанія законодавчо визначена постачальником газу зі спеціальними обов’язками. Клієнтами компанії є  404 тисячі сімей Хмельниччини, 2 тисячі промислових та комунально-побутових підприємств, 500 бюджетних організацій та 250 релігійних організації. Серед найпотужніших споживачів – ТОВ "Агрофірма-Обрій", ТОВ "Нібулон", ПРАТ "Городоцький елеватор Суффле".
Реклама: