Для споживачів газу Львівщини розроблена експрес-реєстрація в онлайн сервісі 104.ua

Середа, 1 квітня 2020 —
Щоб споживачам газу не довелось виходити з дому у ці складні для всіх нас часи, в АТ "Львівгаз" екстрено розробили експрес-доступ до онлайн сервісів на 104.ua Тепер щоб скористатися онлайн сервісами, достатньо дзвінка зі смартфону до контакт-центру АТ "Львівгаз" тел. 067 21 77 104 і ваш Особистий кабінет буде створений автоматично.
"Карантин обмежує ваші пересування, але не може бути обмеженням для онлайн-сервісів. Ми екстрено розробили експрес-реєстрацію клієнтів для покращення доступу до сервісів компанії", - говорить в.о. керівника клієнтського сервісу АТ "Львівгаз" Оксана Ростикус. Для автоматичної реєстрації Особистого кабінету на сайті 104.ua достатньо зателефонувати зі смартфону до контакт-центру АТ "Львівгаз" і назвати свій особовий рахунок. Після цього Особистий кабінет буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на мобільний телефон клієнта. Логіном є номер мобільного телефону споживача. Достатньо перейти за посиланням, яке буде вказане в повідомленні, а на сайті ввести логін і пароль
та користуватись усіма перевагами онлайн-сервісів 104.ua. З їх допомогою клієнти можуть: - Гарантовано передати показання лічильника - Безпечно та просто сплатити за газ і його доставку - Першими завантажити рахунки - Відстежувати власне споживання та витрати. Зараз у Львівській області 280 872 домогосподарств користуються перевагами єдиного онлайн-сервісу 104.ua.
Реклама: