"Сумигаз" розробив для споживачів газу експрес-реєстрацію особистих кабінетів на сайті 104.ua

П'ятниця, 27 березня 2020 —
Щоб споживачам газу не довелось виходити з дому у ці складні для всіх нас часи, у АТ "Сумигаз" екстрено розробили експрес-доступ до онлайн сервісів на 104.ua. Тепер щоб скористатися сервісами, достатньо дзвінка до контакт-центру за номером телефону 067 00 03 104 і Особистий кабінет споживача газу буде створений автоматично.
"Карантин вніс свої корективи у повсякденне життя. Однак, обмеження не стосуються наших онлайн-сервісів. Ми доклали зусиль, щоб покращити доступ до сервісів компанії, і тому створили для наших клієнтів експрес-реєстрацію особистих кабінетів на сайті 104.ua", - говорить керівник управління клієнтського сервісу АТ "Сумигаз" Едуард Онищенко.
Для автоматичної реєстрації Особистого кабінету на 104.ua  достатньо зателефонувати до контакт-центру АТ "Сумигаз" і назвати свій особовий рахунок. Після цього Особистий кабінет буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на мобільний телефон клієнта. Щоб зайти в Особистий кабінет на сайті 104.ua, натисніть на посилання, що надійшло в смс-повідомленні. Після знайдіть на екрані кнопку "Вхід" та введіть логін і пароль, що вказані в смс. За одним мобільним номером телефону в експрес-реєстрації можна зареєструвати тільки один особовий рахунок. За допомогою Особистого кабінету клієнти можуть: - Гарантовано передати показання лічильника - Безпечно та просто сплатити за газ і його доставку - Першими завантажити рахунки - Відстежувати власне споживання та витрати. На Сумщині вже 110 тисяч домогосподарств користуються перевагами єдиного онлайн-сервісу 104.ua.
Реклама: