"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

97 тисяч споживачів газу на Житомирщині вже оцінили переваги Особистого кабінету на сайті 104.ua

Понеділок, 4 листопада 2019 —
Кількість зареєстрованих споживачів газу Житомирщини в Особистому кабінеті на сайті 104.uaскладає 97 тис користувачів. Це понад 27% від числа клієнтів компанії.
Кожен клієнт АТ "Житомиргаз" має можливість контролювати свій особовий рахунок онлайн. За 10 місяців цього року в Особистому кабінеті зареєструвалося 17 тисяч нових користувачів. "Зараз Особистим кабінетом користується кожен четвертий споживач природного газу області. Не витрачаючи часу в чергах до кас клієнти компанії сплачують онлайн, передають показання лічильника, а також звіряють платежів за газ минулих періодів", – розповідає начальник управління клієнтського сервісу  АТ "Житомиргаз" Сергій Пікуль.
 
Окрім такого інтернет-ресурсу доволі популярними серед споживачів природного газу Житомирщини є й інші дистанційні сервіси. Такі як Viber-бот 7104.ua, за допомогою якого можна передавати показники лічильників та сплачувати онлайн, SMS на номер 7104, який допоможе дізнатися баланс рахунку та передати показання лічильника. Ще одним "газовим помічником" є мобільний додаток  104 Mobile для Android та 104 Mobile Light для гаджетів на операційній системі IOS. Ці мобільні застосунки можна завантажити з Google play та AppStore. Зручний інтерфейс додатків дозволяє налагоджувати зворотній зв’язок із газорозподільною компанією, а ще й контролювати декілька особових рахунків.
Реклама: