Офіційно в Україні: як пройшли перші дні офіційних продажів флагмана iPhone 11

Четвер, 17 жовтня 2019 —
Українці з нетерпінням очікували офіційного старту продажів iPhone 11 у популярних торгових мережах. Найвідоміші вітчизняні омні-рітейлери підігрівали інтерес до новинки, створюючи на власних сайтах сторінки для її передзамовлення. 11 жовтня 2019 року інноваційні смартфони нарешті з'явилися на складах українських магазинів.
Найпопулярніші в Україні моделі iPhone 11 Найбільш популярним смартфоном став так званий "‎бюджетник"‎ iPhone 11. Саме його в перші дні продажів найчастіше купували українці. Статистика свідчить, що ще в період попередніх замовлень ця новинка претендувала на звання безумовного лідера за кількістю охочих придбати її. 
Що стосується кольору корпусу, консервативні українці найчастіше купували модель у стильному чорному відтінку. Втім, неабияку зацікавленість викликали у потенційних власників й Айфони, виконані у таких кольорах: - пурпуровий; - жовтий; - червоний; - білий. Відвідувачів деяких магазинів чекало розчарування – в перший день продажів на полицях були доступні лише моделі "‎класичних"‎ кольорів (білі, чорні та червоні). Втім, проблему зовсім скоро можна буде вирішити в декілька кліків – вся кольорова гамма iPhone 11 з’явиться в продажі за посиланням https://www.moyo.ua/telecommunication/smart/iphone-11. Друге місце за кількістю проданих у перший день екземплярів дісталося iPhone 11 Pro, а замкнув трійку найпотужніший та найдорожчий смартфон серії iPhone 11 Pro Max.  Хітовим‎ став зелений Айфон, який зачарував українців своїм незвичайним виглядом. Корпус кольору Midnight Green вже встигли неодноразово назвати найоригінальнішим дизайнерським рішенням Apple.  Як саме пройшли найперші дні їхніх продажів? Навіть те, що 11 жовтня випало на звичайний робочий день, не зупинило прихильників "яблучної" техніки. Ще вночі вони вишикувалися у довжелезні черги, щоб першими побачити новенькі смартфони з одинадцятої серії на власні очі та потримати їх в руках.  Особливу зацікавленість виявили мешканці Києва, Харкова, Дніпра та Одеси. Вони почали "штурмувати" магазини користувацької електроніки ще до моменту відкриття і продовжували приходити протягом усього робочого дня.  За офіційними даними деяких магазинів, в перші години їхньої роботи було встановлено рекорд продажів — "‎один Айфон за одну хвилину"‎  Вартість смартфонів від американської компанії залежить від об'єму постійної пам'яті й стартує приблизно від 25 тисяч гривень для найбюджетнішої моделі.  Разом з початком продажів новеньких смартфонів підвищився попит і на захисні кейси та фірмові бездротові навушники.
Реклама: