"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Shell запрошує всіх водіїв зібрати ексклюзивну колекцію моделей мотоциклів Ducati

П'ятниця, 21 червня 2019 —
Цього року Shell відзначає 20 років легендарної співпраці з Ducati у рамках одного із найуспішніших технічних партнерств у світі авто- і мотоспорту. З цієї нагоди компанія запрошує всіх водіїв взяти участь у спеціальній акції – "Збирай Ducati на Shell".
З 19 червня і до 11 вересня 2019 р. всі фани паливно-мастильних матеріалів Shell, а також ті, хто захоплюється швидкістю і потужністю мотоциклів Ducati, мають змогу не лише особисто відчути якість пального і олив Shell, але і стати власниками ексклюзивної колекції із шістьох унікальних моделей мотоциклів Ducati.
Для того, щоб отримати один такий мотоцикл зі знижкою, потрібно: А) Однієї заправки будь-яким пальним від 25 літрів, включно з Shell V-Power (окрім Power Gas, за умови заправки яким така змога відкривається після 3-ї заправки); і Б) Наявності зареєстрованої SMART картки Shell. Купівля будь-якого іншого товару на АЗС Shell на суму від 150 грн також дає можливість взяти участь в акції "Збирай Ducati на Shell"*. * Детальна інформація про Акцію розміщена на сайті http://shellsmart.com.ua/, а також за телефоном гарячої лінії Організатора Акції: 0 800 500 423 (дзвінки зі стаціонарних телефонів на території України не тарифікуються. Дзвінки з мобільних телефонів – згідно тарифів вашого оператора).
Реклама: