"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кожен п’ятий клієнт "Волиньгаз збуту" користується Особистим кабінетом

Понеділок, 6 травня 2019 —
За три роки, відколи запроваджено сервіс Особистий кабінет на сайті 104.ua, темпи приросту його користувачів збільшуються.  Упродовж  2018 року кількість реєстрацій в Особистому кабінеті зросла майже на 50%.
Користувачами Особистого кабінету на сайті 104.ua є 20 % сімей, що користуються газом у Волинській області – це 52 тис клієнтів "Волиньгаз збуту". Вони  мають можливість контролювати споживання газу і стан особового рахунку в режимі онлайн.
Крім того, Кабінет має низку інших корисних функцій, що дозволяють споживачам економити свій час, не витрачаючи його на відвідування Центрів обслуговування. Це онлайн-оплата, завантаження рахунку, перегляду історії оплат та споживання газу, можливість інтерактивного спілкування з фахівцями компанії. Торік через Особистий кабінет в Україні опрацьовано понад 700 тис. звернень з питань щодо поставок газу клієнтів. Майже половина онлайн-консультацій –  50,48% стосувалися пільг та субсидій - 0,43 %,  розрахунків за газ – боргів або переплат – 11,25 %, боргів або переплат – 3,79%,  вирішували питання онлайн оплати- 34%. Менше всього споживачі цікавились незарахованими платежами – 0,06 %. Враховуючи побажання самих споживачів, компанія постійно вдосконалює функціонал кабінету і додає канали онлайн-спілкування з клієнтами. "З кожним роком ми поповнюємо дистанційні сервіси новими розробками, які дозволяють охопити якісним обслуговуванням ще більшу кількість клієнтів. Особистий кабінет – це найінформативніший канал для вирішення всіх газових питань. Його мобільна версія - додаток 104 Mobile зручний тим, що завжди під рукою. Окрім того, в ньому реалізована функція мультиакаунта, тобто через один мобільний пристрій можна керувати декількома особовими рахунками", - зазначив директор "Волиньгаз Збуту" Микола Тищук. Із останніх новинок клієнтських сервісів є чат-бот "7104ua" у месенджері Viber та мобільний додаток "104 Mobile Light" для користувачів iPhone. Майже готовий до виходу сервіс "104 Бізнес онлайн" для комерційних споживачів газу. Інформація ТОВ "Волиньгаз Збут"
Реклама: