ТОВ "Харківгаз Збут" відкрив для клієнтів два нових онлайн-сервіса

Понеділок, 27 травня 2019 —
ТОВ "Харківгаз Збут" поповнив кількість онлайн-можливостей для клієнтів компанії двома новими сервісами. Відтак, існує вже 11 способів для безпечного здійснення онлайн-платежів за газ. За допомогою чат-боту у Viber 7104ua, мобільних додатків 104 Mobile, 104 Mobile Light для смартфонів і iPhone можна не лише здійснити платіж, але й проконтролювати його зарахування та поточний баланс на особовому рахунку.
Паблік - акаунт 7104ua у Viber, мобільний додаток для смартфонів 104 Mobile та мобільний додаток до iPhone 104 Mobile Light розроблені таким чином, аби споживач мав змогу користуватись одразу кількома особовими рахунками, без ускладнень з додатковими реєстраціями. Це зручно коли клієнт ТОВ "Харківгаз Збут" має більше одного особового рахунку або допомагає в газових питанням своїм рідним. Через ці сервіси можливо оплатити за газ, проконтролювати надходження коштів на особовий рахунок та в зручний для себе час подивитись баланс на ньому. Отримати електронний рахунок за послуги газопостачання, необхідні консультації по особовому рахунку можна в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.
"ТОВ "ХАРКІВГАЗ ЗБУТ" системно розширює можливості та сервіси для своїх клієнтів, щоб люди не стояли в чергах та не витрачали вільний час на поїздки в газову компанію. Наразі, доволі активно почали використовувати сервіси компанії і люди похилого віку", - зазначила начальник відділу супроводу клієнтів ТОВ "ХАРКІВГАЗ ЗБУТ" Вікторія Олійник. ТОВ "ХАРКІВГАЗ ЗБУТ" звертає увагу своїх клієнтів, що оплата за газ здійснюється на рахунки зі спеціальним режимом використання в державному Ощадбанку, відкриті для прийому платежів від мешканців м. Харків та Харківської області. Якщо будь-який сайт пропонує прийняти оплату за газ шляхом перерахування коштів з банківської картки споживача на невідому банківську картку, газова компанія просить ігнорувати шахраїв. Наразі здійснити онлайн-платежі за газ можливо через особистий кабінет на сайті 104.ua, Viber 7104ua, мобільні додатки 104 Mobile, 104 Mobile Light, інтернет-додаток "MEGABANK Online", платіжні системи iPay.ua, Portmone; Easy Pay, цифровий гаманець Masterpass, Приват24 та Ощад24.
Реклама: