"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

За півроку "Івано-Франківськгаз Збут" зменшив ціну на газ на понад 40%

П'ятниця, 17 травня 2019 —
Впродовж семи місяців ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" знизило ціну на природний газ для комунально-побутових, промислових та бюджетних установ на 40,13%. Завдяки чому бізнес-клієнти "Івано-Франківськгаз Збуту" отримали можливість заощадити на енергоносії.
У жовтні 2018 року "Івано-Франківськгаз Збут" встановив ціну  природного газу для комерційних споживачів на тодішньому ринковому рівні  - 12 458,50 тис. грн. за 1 тис. куб. м (без врахування  транспортних послуг та ПДВ).
У травні цього року компанія пропонує газ для бюджетних установ, підприємств, організацій по ціні 7 458,33(без врахування  транспортних послуг та ПДВ) тис. грн. за 1 тис. куб. м.  Крім конкурентоспроможної ціни, газопостачальна компанія пропонує своїм клієнтам оптимальні умови розрахунків та стабільні поставки газу.  "Завжди вчасно укладені договори купівлі-продажу енергоресурсу, можливість постачання великих обсягів газу, наявність матеріально-технічної бази, а також кваліфікований персонал – є головними нашими  перевагами в залученні клієнтів. У нас не було жодного випадку, щоб клієнт з нашої вини залишилися без газу", – розповідає директор ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" Юрій Пилипів. Споживачі-юридичні особи самостійно визначають постачальника з яким бажають співпрацювати. Загалом,  в Івано-Франківській області на ринку газу працює близько 40 компаній, які займаються продажем природного газу для комунально-побутових, промислових та бюджетних організацій. ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" охоплює 80%  ринку природного газу на Прикарпатті. Здійснює постачання блакитного палива, не враховуючи населення,  4,5 тис. промисловим, комунально-побутовим, бюджетним та релігійним  організаціям, які споживають близько 30 млн. куб. м газу в рік.
Реклама: