Еліт-Таксі анонсувала вихід оновленого додатку Web-Cab

П'ятниця, 1 лютого 2019 —
Дизайн оновленого додатку включив в себе велику кількість нових функцій, саме їх ми і розглянемо нижче
Новий реліз додатку для замовлення таксі Web-Cab, розроблений компанією Clever Log Engine, вже опублікований для завантаження в офіційних сервісах Play Market і App Store. Оновлений додаток отримав не тільки сучасний зовнішній вигляд, а й має велику кількість практичних рішень, які щодня допомагають тисячам користувачів зручно вирішувати власні транспортні питання.
Майже кожен користувач мобільних телефонів дуже вимогливий не тільки до зовнішнього вигляду додатків, які повинні відповідати всім сучасним трендам, але і до зручності їх використання. До важливих критеріїв вибору можна віднести: - малий об'єм пам'яті, яку додаток займає на пристрої користувача; - наявність інтуїтивно зручного та зрозумілого дизайну; - мінімальну кількість споживаного трафіку; - низькі енергозатрати. Розуміючи необхідність відповідати даним вимогам, а також оцінюючи зростаючий попит ринку надання послуг таксі, компанія Clever Log Engine анонсує вихід оновленого додатку Web-Cab, який доступний для завантаження на мобільні пристрої на базі iOS і Android, через офіційні сервіси App Store і Google Play. До речі, нагадуємо, що офіційний реліз першої версії додатку Web-Cab був представлений користувачам ще в далекому 2006 році, коли подібні програми були в "новинку", і не кожна компанія могла похвалитися власною розробкою. До окремих "фішок" нового релізу додатка Web-Cab можна віднести: - унікальну в своєму сегменті функцію замовлення машини в два кліка. Все що потрібно від клієнта - підтвердити своє місце розташування і натиснути кнопку "Start"; - можливість в режимі реального часу відстежувати місцезнаходження всіх працюючих на лінії машин, а також їх віддаленість від місця розташування користувача програми.
Традиційно через додаток можна викликати виключно автомобілі служби "Еліт-Таксі". Окремо варто відзначити, що "Еліт-Таксі" вже неодноразово довели - "Заробляти легально - реально". За цим принципом компанія працює вже більше 20-ти років, не тільки на словах популяризуючи вихід ринку з тіні і надаючи водіям можливість легально працювати. На ділі компанія залучає до співпраці водіїв: - офіційно зареєстрованих в контролюючих органах як ФОП і справно сплачуючих податки; - які мають ліцензію на надання послуг таксі; - з персональною страховкою водія та авто, та з розширеною страховкою кожного пасажиромісця в машині. Відмінною особливістю всіх машин, що працюють в компанії, є те, що це автомобілі виробництва європейських та японських концернів, офіційно ввезені в країну, рік випуску яких не перевищує 10 років. Так-так, ви все вірно прочитали, за 20 років роботи компанії в ній ніколи не було "сірих" перевізників, а тим більше автомобілів на "євробляхах". Прозорий і легальний підхід до ведення бізнесу дає тільки позитивний результат, що неодноразово було перевірено і доведено на практиці. Останнім підтвердженням цього стало те, що компанія "Еліт-Таксі" виграла тендер, ставши однією з небагатьох служб таксі, яка має право легально надавати свої послуги пасажирам аеропорту Бориспіль. Усі автомобілі в додатку Web-Cab розділені на 3 класи: Стандарт, Бізнес і Преміум. Також, для клієнтів, яким необхідно швидко здійснити поїздку, доступна опція "Будь-яка", завдяки якій подача автомобіля буде виконана швидше, оскільки в такому випадку до користувача виїде найближчий від точки виклику автомобіль з наведених вище класів.
До зручності використання програми необхідно віднести можливість зберігати регулярні маршрути або адреси, що дозволить замовляти автомобіль буквально в декілька кліків, не витрачаючи час на необхідність щоразу вводити одні і ті ж дані.
При оновленні програми Web-Cab були враховані практично всі побажання користувачів. Завдяки цьому розробники мають стабільний зворотний зв'язок, що допомагає не тільки отримувати нові ідеї для вдосконалення програми, але й дає можливість звернути увагу на деякі недоліки, які раніше не були виявлені на етапі alpha- і beta- тестування. Нові функції та зручність змогли гідно оцінити тисячі постійних активних користувачів, число яких стрімко зростає з кожним днем, що зайвий раз підтверджує правильність обраного шляху в розвитку додатку та актуальність слогану "Web-Cab - Для твоїх потреб".
Реклама: