"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Європейські індекси підвищуються на очікуваннях стимулюючих мір від ЄЦБ

Вівторок, 13 січня 2015 —
На вчорашніх торгах на ринку основні європейські індекси, які є одними з провідних базових активів для торгівлі бінарними опціонами, показали зростання, на тлі очікування прийняття нових заходів Європейським Центробанком щодо стимулювання економіки.

Наведена нижче інформація, надана сайтом про бінарні опціони binary-optionss.com стане корисна для тих, хто зацікавлений основними тенденціями на фондових ринках Європи:

Ранкові торги завершилися зростанням французького індексу САС40 на 1.66%, німецький DAX піднявся на 1.32%, а STOXX EURO 50 зміцнився на 1.75%. У середу стало відомо про падіння темпів інфляції в єврозоні на 0.2%, при тому, що експерти очікували зниження на 0.1%. Останній раз таке зниження спостерігалося восени 2009 року, як це наочно демонструють індикатори для бінарних опціонів на сайті binary-optionss.com. Чергове зниження торкнулося споживчих цін. Учасники торгів чекають, що вже 22 січня на засіданні ЄЦБ можуть бути вжиті заходи по кількісному пом'якшенню. Раніше Маріо Драгі висловив припущення, що очолюваним ним ЄЦБ може не впоратися із завданням стабілізації цін, оскільки ситуація стала більш складною, ніж була півроку тому. Фінансовий сектор відзначився зростанням. Капіталізація Societe Generale збільшилася на 1.14%, акції BNP Paribas подорожчали на 1.41%. Папери Deutsche Bank підросли на 0.31%. На 0.79% поліпшили свої позиції паперу Intesa Sanpaolo, акції Unicredit виросли в ціні на 1.75%. Зростання на 1.88% показали Banco Santander, а капіталізація BBVA збільшилася на 1.28%. Значне зростання акцій Tesco (відразу на 5.18%) дозволив піднятися FTSE 100 на 1.29%. Так ринок відреагував на наміри директора Tesco Дейва Льюїса скоротити кілька десятків магазинів, щоб подолати фінансові проблеми. Зростання показав і англійський фінансовий сектор. Папери шотландського Royal Bank виросли на 0.84%, капіталізація Barclays збільшилася на 1.11%, а акції HSBC подорожчали на 0.71%. У сегменті гірничодобувної промисловості зростанням відзначилися папери Glencore Xstrata, що подорожчали на 0.43%, Rio Tinto збільшила капіталізацію на 1.41%, а акції Bhp підскочили на 0.64%. Великий ритейлер Marks & Spencer втратив 2.64% через зниження прибутку внаслідок тривалого часу обробки онлайн замовлень під час пікових продажів. Фондові ринки США готуються до зростання. Ф'ючерси на основні індекси говорять про підвищення. Увечері в четвер повинна вийти статистика з продажів в єврозоні, а з США прийде звіт про кількість звернень за посібниками для безробітних.
Реклама: