"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Передаючи послуги на аутсорсинг, юрфірма повинна пам'ятати, що відповідати перед клієнтом за результат доведеться самостійно

Понеділок, 3 жовтня 2011 —
Таку позицію щодо можливості субпідряду юридичних послуг висловила юрист ЮК «Сетра» Інна Москаленко в коментарі виданню «Юридична практика» (№ 38 від 20 вересня 2011 р.).
Так, коментуючи поширену в юридичному бізнесі практику залучення юридичних компаній на субпідряд, пані Москаленко зазначила: «Виведення непрофільних для юридичної фірми завдань на аутсорсинг має низку переваг: насамперед, це оперативність і якість. При цьому клієнту демонструється готовність ефективно вирішувати широке коло завдань, незважаючи на відсутність відповідних можливостей на даний момент. Останнє робить аутсорсинг особливо актуальним для компаній, які перебувають на етапі становлення ». На думку Інни Москаленко, перевагою «субпідрядного» юридичного забезпечення проекту для клієнта є отримання найбільш ефективного вирішення комплексного завдання в найбільш стислі строки, при цьому відповідальність за всю роботу несе одна юридична компанія, з якою вже встановлено зрозумілі відносини.
Реклама: