Академія бізнесу «Ернст енд Янг» стала офіційним провайдером послуг з обов'язкового підвищення кваліфікації для членів АССА

П'ятниця, 1 жовтня 2010 —
АССА (Асоціація присяжних сертифікованих бухгалтерів – Association of Chartered Certified Accountants, Великобританія), акредитувала Академію бізнесу «Ернст енд Янг» і надала їй статус «Registered Continuing Professional Development (CPD) provider», що дає їй право надавати послуги з обов'язкового підвищення кваліфікації для членів АССА. Цей статус підтверджує високі стандарти професійного навчання в рамках відкритих і корпоративних семінарів, що проводяться Академією бізнесу в Україні.
АССА (Асоціація присяжних сертифікованих бухгалтерів – Association of Chartered Certified Accountants, Великобританія), акредитувала Академію бізнесу «Ернст енд Янг» і надала їй статус «Registered Continuing Professional Development (CPD) provider», що дає їй право надавати послуги з обов'язкового підвищення кваліфікації для членів АССА. Цей статус підтверджує високі стандарти професійного навчання в рамках відкритих і корпоративних семінарів, що проводяться Академією бізнесу в Україні. Статус провайдера, що володіє правом надання послуг з обов'язкового підвищення кваліфікації для членів АССА «Registered Continuing Professional Development (CPD) provider» в Україні означає: 1. високу якість і професійний підхід до надання послуг у сфері підвищення кваліфікації: оптимальне співвідношення теорії і практики; 2. учасники семінарів Академії бізнесу «Ернст енд Янг» переймають знання і досвід висококваліфікованих фахівців мережі фірм «Ернст енд Янг», лектори – це сертифіковані професіонали-практики, менеджери і директори компанії. Наталія Копиленко, керівник Академії бізнесу «Ернст енд Янг», зазначила: «Більше ніж 15 років Академія бізнесу «Ернст енд Янг» працює великою командою та надає своїм клієнтам послуги з навчання та отримання міжнародних кваліфікацій по всьому СНД. Цього року ми отримали статус офіційного провайдера вже окремо для Академії бізнесу в Україні. Обсяги бізнесу в Україні, сформована команда, пакет послуг та досвід дозволили нам без перешкод отримати право на надання послуг з підвищення кваліфікації для членів АССА. Цього ж року ми отримали і статус платинум-провайдера АССА з курсу підготовки спеціалістів. Отримання визнання такого рівня лише після двох років практики навчального курсу АССА в Академїї бізнесу в Україні є для нас величезним успіхом і доказом безперечних успіхів наших слухачів». Наталія Вовчук, голова представництва АССА в Україні, державах Прибалтики і Кавказу, сказала: «Я хочу привітати Академію бізнесу «Ернст енд Янг» з отриманням статусу офіційного провайдера послуг з обов'язкового підвищення кваліфікації для членів АССА. Це є дійсно великим досягненням, і значно розширює можливості членів АССА в Україні постійно вдосконалювати свої знання та професійний рівень». Академія бізнесу «Ернст енд Янг» пропонує клієнтам широкий спектр програм і послуг у форматі відкритих і корпоративних тренінгів, програму з підготовки до кваліфікації АССА (14 іспитів), кваліфікаційного іспиту на отримання Диплому ACCA з Міжнародної фінансової звітності (АССА DipIFR російською мовою).
Реклама: