"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ДО УКРАЇНСЬКОЇ ТЕЛЕВІЗІЙНОЇ БІРЖІ ПРИЄДНАЛИСЬ НОВІ УЧАСНИКИ: ТЕПЕР НА ТЕЛЕБІРЖІ ЩЕ БІЛЬШЕ РЕКЛАМНОГО ЧАСУ ДЛЯ ПОКУПКИ ЧЕРЕЗ «ТЕЛЕПОРТ-КС»

Вівторок, 22 червня 2010 —
Червень відзначився для «Телебіржі» підвищеною бізнес-активністю – до проекту долучились нові канали спеціального інтересу: UBC, 2Т, КІКО, ПЛАНЕТА, СВІТ, Кіровоградська ОДТРК. Представники цих телеканалів відзначили зручність та доцільність роботи в системі «Телепорт-КС». Стратегічно вірним є рішення інсталювати «Телепорт-КС» зараз, літом, з тим, щоб максимально підготуватись до активної осені.
«Ми ретельно плануємо наші подальші дії, тому запросили спеціаліста від «Телебіржі» саме зараз,в літній період, коли є більше часу для навчання працівників та на тестування системи. Нам відомо, що «Телепортом-КС» користуються багато телеканалів, агентств і рекламодавців, особливо в Києві, тому вважаємо, що настав час прогресувати в освоєнні нових технологій на регіональному медійному ринку» - відзначив Генеральний директор Кіровоградської ОДТРК, Cергій Іванович Омельчук. «Ми раді вітати нових партнерів на Телебіржі» - коментує комерційний директор проекту Ірена Фешак. «Телепорт-КС – зручна сучасна система для медіа-планування та продажу рекламного часу як по рейтингах так й поспотно. «Телепортом» вже довгий час користуються медійні агентства, сейлз-хаузи та деякі національні телеканали. Тепер, зусиллями Телебіржі, ця програма розширює географію. Розроблена спрощена і доступніша версія «Телепорт Лайт» для каналів спеціального інтересу. З метою прискорення їх інтеграції, представники Телебіржі проводять спеціальні навчання по використанню системи та готові надавати додаткові консультації» - додає Ірена. Нагадуємо, що «Телебіржа» пропонує програму лояльності стосовно «Телепорту» для нових учасників-каналів. Більше інформації про проект - http://utvb.tv Контакти: Агентство Pillar | Hill & Knowlton Хорощак Галина Тел. / факс: 044 569 34 37 E-Mail: khoroschak@pillarpr.com.ua
Реклама: