VAB Банк підбив підсумки акції «Золота пропозиція»: платіжні картки MasterСard Gold і VISA Gold безкоштовно оформили більше ніж 2100 клієнтів

Вівторок, 3 листопада 2009 —
З 17 вересня по 30 жовтня 2009 року в VAB Банку проходила акція «Золота пропозиція». За її підсумками картки преміум-класу MasterСard Gold і VISA Gold безкоштовно оформили більше ніж 2100 клієнтів, у рамках акції на рахунки платіжної картки «Активні заощадження» банком залучено більше ніж 19 мільйонів гривень.
Начальник Департаменту розвитку карткового бізнесу VAB Банку Наталія Степанова зазначила: «Оскільки картковий бізнес є одним з ключових напрямів у діяльності VAB Банку, нашим пріоритетним завданням є розробка і впровадження інноваційних карткових продуктів і послуг. У рамках акції «Золота пропозиція» ми надали клієнтам можливість оформити на вибір картки MasterСard Gold або VISA Gold відразу в трьох валютах (у гривні, доларах США і євро). Як свідчать результати акції, учасники гідно оцінили її переваги: власники карток преміум-класу обслуговуються у категорії VIP по всьому світу, що гарантує отримання високоякісного сервісу, а також знижок і пільг у торгівельних закладах та сфері обслуговування». На сьогодні фахівці банку розробляють новорічну акцію в рамках продукту «Активні заощадження», яка стартуватиме у грудні 2009 року.
Реклама: